Cine este noua asistentă de la Acces Direct, după ce Emily Burghelea și-a dat demisia! Mirela Vaida a făcut anunțul

Publicat: 16/06/2020 | 19:36

Ziua de ieri a dus modificări și dezvăluiri șocante în cadrul emisiunii „Acces Direct”. Tema subiectului a fost legată, ca de obicei, de Vulpița. Spre finalul emisiei, tânăra asistentă, Emily Burghelea, a surprins pe toată lume atunci când și-a anunțat demisia în direct.

Cu ochii în lacrimi, Emily a decis să părăsească emisiunea „Acces Direct”, motivând că decizia ei are la bază lucruri ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Mai exact, tânăra a spus că nu se mai poate preface și ascunde faptul că Vulpița este agresată de către Viorel și  nimeni nu face nimic în această privință. (CITEȘTE ȘI: EMILY BURGHELEA, FĂCUTĂ PRAF DE RADU ROTARU. REPORTERUL SPECIAL ACCES DIRECT, ACUZE GRAVE LA ADRESA ASISTENTEI: „ORICE FEMEIE CARE VREA SĂ IASĂ DINTR-O SITUAȚIE, SE TRANSFORMĂ ÎN…”)

Astăzi, după demisia fulgerătoare a lui Emily Burghelea, toată lumea se întreba cine îi va lua locul, iar răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat. Fanii emisiunii au fost surprinși atunci când au văzut că la final cea care a jucat rolul de asistentă a fost chiar Vulpița. (VEZI ȘI: RUȘINE! AM PRINS-O PE MIRELA VAIDA CU „CIOARA VOPSITĂ” CE A FĂCUT PREZENTATOAREA AZI, LA O ZI DUPĂ CE EMILY BURGHELEA ȘI-A DAT DEMISIA)

Unul din lucrurile pe care asistenta de la Acces Direct trebuie să le facă este să mulțumească la finalul emisiunii sponsorilor. Iar astăzi, Mirela Vaida a acordat această sarcină chiar Vulpiței. După ce Veronica și-a făcut treaba, în stilul caracteristic, Mirela Vaida a dat verdictul.

„Habemos asistentus!”, a spus aceasta, ceea ce înseamnă „Avem asistentă”. Să fie oare Vulpița cea care va ocupa acest post de acum înainte? Rămâne de văzut…

Care au fost motivele ce au dus la demisia lui Emily

Emily Burghelea și-a anunțat demisa în direct, însă pentru că emisiunea s-a terminat imediat după anunț, tânăr  nu a apucat să explice exact toate motivele. Așa că a revenit cu detalii pe canalul său de YouTube și a lămurit întreaga situație.

„Bună, tuturor. Eu sunt Emiliana, iar azi mi-am dat demisia de la Acces Direct. Știu că mulți dintre voi mi-au spus de-a lungul timpului că nu este bine să fac parte din acest format, dar din momentul în care am fost pusă să ascund niște agresiuni, nu am mai putut să fac parte din acest format.

Da, ați avut dreptate. Azi s-a depășit cu mult limita. Am fost pusă să ascund lucruri care sunt cu mult sub demnitatea unei femei, nu contează că e vorba de Vulpița, de X sau de Y, iar eu nu am putut să rămân nepăsătoare, nu am putut. Eu chiar vreau ca voi să înțelegeți că eu nu am făcut chestia asta ca să pătez imaginea oamenilor care lucrează acolo și cu care m-am înțeles foarte bine, până astăzi, când m-au pus să fac ceva ce nu am putut să fac. ”, a spus Emily Burghelea, în vlog.