Cine este manelistul din România cu cea mai ieftină mașină. E cunoscut și are bani dar conduce un ”cazan”

Publicat: 19/02/2020 | 11:03

Maneliștii se pot lăuda cu o viață de lux, bani în conturi cât cuprinde, femei frumoase și adevărate bijuterii pe patru roți. Cu toate acestea, unii dintre ei nu pun prea mare accent pe mașinile pe care le conduc, iar printre cei cărora nu le pasă ce marcă de autoturism dețin este nimeni altul decât Edy Talent. 

Nu putem spune că Edy Talent se mai poate lăuda cu o carieră de succes, căci în ultima vreme, manelistul nu a mai lansat piese și nici nu s-a mai bucurat de evenimente pe bandă rulantă, așa cum se întâmpla înainte.

Ei, dar nu vă alarmați și nu începeți să-i plângeți de milă, căci se descurcă tare, tare bine și duce o viață la care alți oameni își permit doar să viseze. Cu toate acestea, modestia îl caracterizează pe deplin. V-ați întrebat vreodată ce mașină conduce Edy Talent? Manelistul care măsoară numai 1 metru conduce un Audi a3, autoturism care are prețul undeva sub 10.000 de euro.

Având în vedere înălțimea lui, oamenii s-au întrebat, desigur, cum ajunge Edy Talent la pedale, pentru a putea conduce. Ei bine, Edy Talent spune că nu a făcut nicio modificare mașinii sale, chiar dacă, uneori, apar probleme atunci când trebuie să calce ambreiajul până la fund. Tocmai de aceea preferă cutiile de viteze automate, din cauza fizicului, evitând, astfel, schimbarea vitezelor.