Cine este manelistul care tocmai l-a detronat pe Dani Mocanu, ”Regele Youtube-ului”

Publicat: 03/01/2020 | 17:51

Celebrii maneliști Dani Mocanu și Florin Salam au fost ”regi ai Youtube-ului” până mai ieri, pentru că un alt cântăreț din branșa lor le-a luat ”fața”! Acesta, cunoscut, de altfel, și el, este top 1 în trendingul de pe Youtube.

Cunoscut cu numele de scenă Bogdan de la Ploiești, acesta este cel mai urmărit artist de muzică de petreceri de pe cunoscutul canal. El a dat lovitura în final de an, după ce a și parodiat unele melodii, precum ale lui Ruby, ”Stinge lumina”, și a Sylviei, ”Chiar dacă ai plecat”.

Cântărețul a păstrat versurile celor două piese, doar că le-a dat ritm de manea, spre deliciul fanilor săi, care l-au ascultat în neștire. Tocmai de aceea, Bogdan a ajuns să-I întreacă pe vestiții Dani Mocanu și Salam.

Cu toate acestea, cei trei rămân prieteni, doar că anul acesta cu siguranță Salam și Danoi Mocanu vor ridica ștacheta, pentru a redeveni în vârful piramidei.

Bogdan de la Ploiești, noul ”Rege al Youtube-ului”, a făcut furori cu Loredana Chivu

Spuneam că Bogdan de la Ploiești a parodiat două melodii ale cunoscutelor artiste Ruby și Sylvia, dar pentru clipul ultimei melodii a apelat la serviciile unei vedete sexy din lumea mondenă, Loredana Chivu. Blondina a făcut furori în filmulețul care a avut zeci de mii de vizualizări.

Bogdan de la Ploiești, mesaj pe Facebook: ”Locul 1 în România!”

Bogdan a urcat pe pagina de socializare un clip cu piesa ”Ce melodie pe fundal”, iar în dreptul acesteia a inserat mesajul: ”Locul 1 România, un început de an mai frumos decât credeam! Vă iubesc și vă mulțumesc din suflet! La mulți ani 2020!”