Cine este logodnicul Elenei Marin de la Survivor. Cei doi au fost colegi în trustul Intact

Publicat: 07/05/2021 | 09:10

Elena Marin se află de câteva luni în Dominicană, acolo unde se luptă cu toate forțele pentru a rămâne în competiția Survivor. Acasă, însă, logodnicul ei se luptă cu dorul de celebra dansatoare și de-abia așteaptă marea revedere cu aceasta. Dar cine este, oare, bărbatul care a cerut-o de soție pe faimoasă?

De mai bine de 2 ani, Elena Marin de la Survivor se iubește cu Andrei, un tânăr care o admira și o „vâna” de foarte mult timp.

Într-un final, soarta a făcut ca cei doi să fie împreună, iar acum pare că nimic nu-i mai poate despărți, nici măcar plecarea celebrei dansatoare la Survivor România. Elena Marin s-a logodit cu Andrei în toamna anului 2019, iar nașii celor doi sunt Mihai Morar și soția lui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Matto Andrei (@matto.andrei)

Andrei și Elena Marin au fost colegi în trustul Intact, pe vremea când aceasta era dansatoare și asistentă în emisiunea „Răi da Buni” a lui Mihai Morar, iar Andrei, poreclit Matto, coordona echipa de operatori a postului de televiziune. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește, iar la scurt timp s-au și mutat împreună.

Elena Marin, amenințată la Survivor

Mari tensiuni în emisiunea de joi, 6 mai la Survivor România. Au existat mai multe dispute între concurenți, culimnând chiar cu o bătaie. Două dintre Faimoase s-au certat rău, ajungând la vorbe „grele”. Raluca a amenințat-o pe Elena Marin și i-a spus că joacă un rol.

Raluca: Fetița mea, vezi cum vorbești cu mine, cred că te iau de cozile alea… Nu aici…
Elena Marin: Ooo, serios?! Asta e o amenințare!

Zanni: „M-a amenințat, a zis că îmi face, că îmi drege” (n.r.- o imită pe Elena Marin)

Elena Marin: Să îmi fie frică se merg prin București ca să nu mă bată Raluca…
Raluca: Cred că joacă rolul foarte bine și pentru mine a luat premiul Oscar!

Sursă foto: captură Kanal D