Cine este iubitul Danielei Crudu! A băgat-o pe brunetă în spital, după ce a bătut-o

Publicat: 09/02/2020 | 11:39

De mai bine de două luni, Daniela Crudu pare să se fi liniștit în brațele unui bărbat misterior, dar potent financiar. Fosta asistentă TV a schițat în ultimele săptămâni numai momente fericite în cuplu, ceea ce ne ducea cu gândul spre… o relație destul de serioasă, nicidecum un răzbpoi cu sânge și vânătăi. Nimeni nu s-ar fi gândit că aparanțele înseală atât de… dureros pentru Daniela Crudu, căci vedeta a ajuns de urgență la spital în această dimineață, din cauza unor bătăi crunte aplicate de noul iubit.

După o perioadă în care a schimbat iubiții la foc automat, urmată de o altă perioadă de singurătate, Cruduța părea că și-a găsit sufletul pereche. Un bărbat înalt, suplu, brunet și… potent financiar, desigur. Nu o spunem doar noi… ci și imaginile din vacanțele dese și fericite din ultima perioadă ale Danielei Crudu.

Cruduța a decis să fie destul de rezervată în expunerea iubitului în public și, acum judecând, avea și motive probabil să facă asta.

În această iarnă, vedeta și iubitul bătăuș au mers aproape weekend de weekend la munte. Tânărul misterios pare să fie un împătimit al sporturilor de iarnă, iar cumințica sa iubită tinde să-l urmeze peste tot.

Chiar aseară, cei doi s-au întors de la o escapadă montană. Și, pentru că și Daniela îl urmează în hobby-uri și plăceri pe iubit, așa și iubitul a condus-o aseară la o petrecere de pomină pe Nordului. Bruneta s-a distrat și a dansat până în zorii zilei alături de prietenele ei, asta până când… din motive neștiute încă, iubirea a adus urme fizice pe corpul frumoasei brunete. Iubitul a decis, carevasăzică, să-i aplice o bătaie soră cu moartea în această dimineață.

Bruneta este internată acum la spitalul Universitar, din Capitală.