Cine este Ilona Brezoianu, actrița care a anunțat că este însărcinată cu Mihai Bendeac! Actorul a avut un șoc

Publicat: 11/05/2020 | 12:20

Invitată la iUmor, actrița Ilona Brezoianu, secretara Flori din serialul de comedie Mangalița, a prezentat un roast cu reprici la adresa juraților.

Cum a intrat pe scenă, actrița a fost imediat recunoscută de către Delia, care s-a dovedit a fi un fan adevărat al ei. „Deci eu pe Ilona o îndrăgesc enorm. O urmăresc pe Instagram. Am descoperit-o în story-urile lui Bendeac, acum ceva timp, când mergea la repetiții..

I-am dat follow. Îmi palce enorm, e genul de fată care îmi dă senzația că am putea fi cele mai bune prietene și că am face cele mai nebune chestii”, a spus Delia la A1.

Au lucrat împreună

Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac au lucrat de mai multe ori împreună. „Sunt anumite persoane cu care co-exist în această viață și îmi este foarte greu în momentul ăla să fac o departajare între persoana respectivă și contextul în care se află în acest moment. Am fost emoționat s-o văd”, spune Mihai Bendeac.

Ilona Brezoianu, moment de roast

Ilona Brezoianu a avut un moment cu replici acide la adresa juraților, dar preferatul a fost, cum era de așteptat, Mihai Bendeac.

Sunt actriță în multe spectacole de teatru, unde lumea se bate pe invitații. Sunt destul de cunoscută, eu sunt cea care s-a dus la un salon să-și facă un tratament corporal și daomna de acolo a zis: „Eu cred că e mai bine să începem cu fața!”. Adevărul e că sunt o operă de artă, zici că m-am operat să semăn cu tablourile lui Picasso”, spune la începutul roastului Ilona.

Mira, viitoarea soție a lui Mihai? Cântăreața i-a sucit mințile: „Au, mama! Bună seeeara, dar ce înaltă ești!”

Citește și...