Cine este Frederick Ion Van Staden, puştiul care l-a impresionat pe Florin Călinescu la Românii au Talent. Mama sa a făcut o descoperire uimitoare în domeniul sănătăţii

Publicat: 06/04/2020 | 09:25

Frederick Ion Van Staden, puștiul-fenomen care l-a impresionat pe Florin Călinescu la Românii au talent se trage dintr-o familie extrem de bună, căci artistul are doi părinți cu care se poate mândri în orice circumstanță.

Deși oamenii i-au auzit povestea vineri, nimeni nu știe că mama lui a făcut o descoperire medicală uluitoare.

Raluca Van Staden este mama lui Frederick Ion Van Staden și are o poveste de viață impresionantă. Aceasta este profesor doctor și a făcut o descoperire uimitoare în domeniul sănătății. Mai exact, potrivit informațiilor oferite de protv.ro, Raluca Van Staden a primit, în anul 2010, brevet pentru una dintre cele mai mari invenții din domeniul medical: senzorul care poate depista mai multe forme de cancer în corpul unui pacient, în câteva minute.

Mai mult, sursa citată mai informează că descoperirile Ralucăi Van Staden nu s-au oprit aici, căci mama puștiului talentat care l-a impresionat pe Florin Călinescu, la Românii au talent a mai dezvoltat un aparat portabil, utilizat în primă fază de medici, pentru salvarea bolnavilor de cancer încă dinainte de a prezenta simptome de boală.

Frederick Ion Van Staden a venit vineri la Românii au talent și a cântat la pian, iar numărul său l-a impresionat exgtrem de mult pe Florin Călinescu. Puștiul a trecut în etapa următoare cu 4 de „da”.