Cine este fostul iubit al Lidiei Buble. Pe el l-a părăsit pentru Răzvan Simion

Publicat: 15/06/2020 | 13:17

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după aproape 5 ani de relație, iar vestea ca venit ca un fulger în showbizul românesc. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate și deși relația lor de cuplu a fost una intens mediatizată, viața amoroasă a Lidiei Buble de dinainte de a fi cu Răzvan Simion a fost una extrem de discretă.

Despre relația lor a știut toată lumea, căci nu de puține ori s-au afișat împreună atât în mediul online, cât și la diverse evenimente. Cu toate acestea, înainte de a deveni iubita lui Răzvan Simion, Lidia Buble a fost extrem de discretă cu viața ei amoroasă și nu și-a expus iubirea în public.

NU RATA – CUM L-A DESPĂRŢIT LIDIA BUBLE PE RĂZVAN SIMION DE SOŢIE. S-A AFLAT, DUPĂ 5 ANI: „I-A PROPUS SĂ ÎŞI PETREACĂ NOAPTEA ÎMPREUNĂ”

Artista s-a iubit cu mare patos cu Radu, un tânăr fermecător, antrenor de fitness și model, totodată. Acesta a apărut în mai multe videoclipuri ale melodiilor cântate de Elena Gheorghe sau trupa Heaven și colabora, la momentul respectiv, cu mai multe branduri de la noi. Cei doi s-au cunoscut în sala de fitness și între ei a fost dragoste la prima vedere.

Lidia Buble l-a părăsit pe Radu pentru Răzvan Simion

Deși relația lor era una extrem de frumoasă și solidă, în anul 2014, Lidia Buble a decis că este timpul pentru o schimbare în viața ei, în momentul în care s-a îndrăgostit de Răzvan Simion.

CITEȘTE ȘI – ÎN BRAȚELE CĂRUI BĂRBAT S-A REFUGIAT LIDIA BUBLE, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE RĂZVAN SIMION. EL ESTE MOTIVUL RUPTURII DINTRE CEI DOI!

Cei doi s-au cuplat la scurt timp după despărțirea Lidiei Buble de Radu și au avut o relație de aproape 5 ani, despre care toată lumea spunea că se va încheia cu o căsătorie. Din păcate, în urmă cu mai bine de o săptămână, moderatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani anunța, pe contul lui de Instagram, despărțirea de artistă.