Cine este fosta iubită celebră a lui Andi Moisescu. Au fost 5 ani împreună

Publicat: 01/08/2020 | 10:19

Acum este căsătorit cu Olivia Steer, dar înainte Andi Moisescu a avut o relație de cinci ani cu o tânără milionară în euro.

Înainte să o cunoască pe Olivia Steer, Andi Moisescu a avut o relație cu Mirela Bucovinean. Cei doi au fost împreună cinci ani și mulți credeau că vor ajunge în fața altarului.

Pe vremea când formau un cuplu, Andi Moisescu a vorbit despre relația lui cu Mirela Bucovinean și avea numai cuvinte de laudă la adresa ei. (CITEȘTE ȘI: CEL MAI BOGAT PUȘTI AL ROMÂNIEI A PUS OCHII PE FOSTUL ”IEPURAȘ” PLAYBOY!)

”Când am început relaţia cu Mirela, am făcut-o fiindcă eram foarte atras de ea. E foarte important pentru mine să fiu foarte atras şi fizic de o femeie ca să existe o relaţie. Şi, în cazul nostru, atracţia există. A existat din plin, din prima clipă, şi mai exista şi azi”, spunea Andi Moisescu, într-un interviu.

Mirela Bucovinean s-a concentrat pe carieră

Cei doi s-au despărțit însă în 2003, iar de atunci, Mirela s-a concentrat mai mult de carieră. Și-a dezvoltat o afacere și și-a deschis un magazin online din care câștigă foarte mulți bani. (VEZI ȘI: MASCA DEVINE DE LA 1 AUGUST OBLIGATORIE ȘI LA MARE. CUM PUTEM SĂ NE INFECTĂM LA PLAJĂ ȘI ÎN LOCURILE AGLOMERATE. MEDIC: „ACESTE PARTICULE PE CARE NU LE VEDEM…”)

Mirela Bucovicean a înființat în urmă cu câțiva ani Molecule F, o platformă care aduce în prim-plan designul românesc. De asemenea, a lansat într-un centru comercial din București cel mai mare concept store dedicat exclusiv designului românesc.

”Pentru mine progresul profesional este să cer în fiecare zi mai mult de la mine, să nu mă opresc la apariția unui succes intermediar, să învăț constant, să fiu curioasă, să caut răspunsuri, să pot da societății ceva înapoi”, declara Mirela Bucovicean într-un interviu pentru The Woman.