Cine este femeia cu care Victor Slav s-a simțit cel mai bine în dormitor. Șoc! Nu este Bianca Drăgușanu

Publicat: 28/03/2020 | 16:33

Cine este femeia cu care Victor Slav s-a simțit cel mai bine în dormitor. Nu este vorba nici despre Bianca Drăgușanu și nici despre Anda Adam, cu care a avut o relație timp de șapte ani.

Victor Slav și Anda Adam au trăit o poveste de dragoste timp de șapte ani. Cei doi s-au despărțit și au rămas în relații bune. La fel s-a întâmplat și în cazul Biancăi Drăgușanu. După ce au divorțat, cei doi au decis să rămână în relații amiabile de dragul fetiței lor.

După divorțul Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi, cel care i-a fost alături în momentele grele a fost chiar Victor Slav. Așa că toată lumea se gândea dacă nu cumva există vreo șansă de împăcare între cei doi. Ba chiar, înainte de divorțul blondinei de afaceristul musculos, prezentatorul TV a făcut niște declarații incendiare. (CITEȘTE ȘI: DUPĂ SEARA PETRECUTĂ CU VICTOR SLAV, BIANCA DRĂGUȘANU I-A TRANSMIS UN MESAJ OBSCEN LUI ALEX BODI)

Într-un live făcut pe Youtube, Victor Slav a fost întrebat cine este femeia pe care o pune pe primul loc în ceea ce privește compatibilitatea din dormitor. Ei bine, prezentatorul TV nu a spus numele fostei sale soții, Bianca Drăgușanu, așa cum poate se aștepta toată lumea, și nici pe cel al Andei Adam, cu care a fost împreună timp de șapte ani.

Victor Slav a scris pe foaie un nume care începea cu litera ”C”. Semn că este o femeie din trecut, despre a cărei existență știu doar apropiații.

Victor Slav, mesaj pentru români în plină pandemie de coronavirus

În plină pandemie de coronavirus, Victor Slav a realizat că lucrurile simple sunt cele care aduc fericirea. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a postat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook, în care trage și un semnal de alarmă și îi îndeamnă pe români să respecte măsurile impuse de autorități.

Realizez ca nu am apreciat anumite momente si nu m-am bucurat indeajuns de situatiile care mi s-au oferit, de peisajele, de locurile frumoase pe care le-am vazut pana acum:( In fiecare zi realizez cate ceva si incerc sa vad partea buna a lucrurilor.
#staiacasa” a scris Victor Slav, pe contul lui de Facebook.