Cine este femeia care l-a făcut bărbat pe Nicolae Guță! Avea doar 14 ani atunci, dar a rămas marcat pe viață

Publicat: 27/04/2020 | 15:47

A fost tânăr și neliniștit și nimeni nu poate contesta asta! Nicolae Guță a avut, de-a lungul timpului, numai domnișoare sexy în așternuturi, dar oare își mai aduce aminte cineva cum arată acum și cine este, mai exact, femeia care l-a făcut să-și piardă virginitatea?

Dacă acum s-a cumințit și a devenit tată pentru a 11-a oară, după ce Cristina i-a dăruit un fiu, pe Eden, în trecut, Nicolae Guță a avut o viață sexuală extrem de activă și, ce să vedeți? Celebrul manelist și-a pierdut virginitatea cu puțin după ce a împlinit 14 ani, iar femeia cu care s-a întâmplat acest lucru este chiar prima lui soție, Mariana, cu care s-a căsătorit tot în jurul acestei vârste. Ne îndoim de faptul că experiența a fost una prea plăcută pentru manelist, având în vedere faptul că Mariana era cu 12 ani mai în vârstă decât el.

CITEȘTE ȘI – CE I-A CERUT NICOLAE GUȚĂ UNEI FEMEI ÎN TIMPUL UNEI PARTIDE DE AMOR. “ȘTIA CĂ SUNT NEBUNĂ DUPĂ EL ȘI MI-A…” CE A URMAT ESTE, DE-A DREPTUL, SURPRINZĂTOR

În prezent, Mariana Negrea, prima soție a lui Nicolae Guță are 63 de ani și locuiește după divorțul de manelist alături de copiii lor, în casa acestora din Petroșani. Mariana este pur și simplu adorată de toți membrii familiei și în prezent este casnică și are grijă nu doar de locuință, ci și de toți cei care îi sunt alături.

NU RATA – BOALA CARE A TRANSFORMAT-O PE SORINA. FOSTA IUBITĂ A LUI NICOLAE GUȚĂ ARATĂ ACUM CA O BUNICUȚĂ

Nicolae Guță și Mariana au împreună 5 copii: Marian, Nicoleta, Daniela, Cosmin și Nicu și prima soție a manelistului este mai în vârstă decât el cu 12 ani. Dupa separarea de Mariana, Guta a fost doar cu femei mai tinere decat el.