Cine este Emanuela, cea mai tânără victimă a coronavirusului din România! Avea doar 27 de ani și s-a infectat cu noul COVID-19 la o înmormântare

Publicat: 31/03/2020 | 11:03

Epidemia de coronavirus a început să facă victime și în România. În prezent, au fost declarate 68 de decese din cauza virusului COVID-19. Majoritate victimelor au fost oameni în vârstă, însă printre ei s-a înregistrat și moarte unei tinere de doar 27 de ani.

Tabita Emanuela, tânăra care a decedat în weekend, în urma unor complicații produse de infectarea cu noul coronavirus, suferea și de diabet. Corpul ei nu a reușit să lupte cu virusul și a cedat. Emanuela provenea dintr-o  localitate botoșăneană, iar în urmă cu doar două săptămâni își conduse-se mama pe ultimul drum. (CITEȘTE ȘI: NOI DEZVĂLUIRI ȘOCANTE DESPRE SITUAȚIA DIN SPITALUL SUCEAVA! „OAMENII SUNT LĂSAȚI SĂ MOARĂ DE FOAME, LA PROPRIU”)

Se pare că tânăra a contactat virusul COVID-19 chiar la înmormântarea mamei sale, unde au venit și unele rude din Anglia, care erau deja contaminate, fără să știe. (VEZI ȘI: SCENE INCREDIBILE LA SPITALUL DIN HÂRȘOVA. UN BĂRBAT AFLAT ÎN AUTOIZOLARE, GRAV RĂNIT, A INTRAT ÎN SPITAL AMENINȚÂND ȘI SCUIPÂND MEDICII)

Răpusă de coronavirus

Virusul a acționat rapid și violent în cazul tinerei de 27 de ani. Cu o săptămână înainte de a deceda, Emanuelei i s-a făcut rău, a crezut că este o comă diabetică, pentru că era de mulți ani insulino-dependentă. Când a ajuns la spital ea a informat cadrele medicale că participase la o înmormântare unde veniseră mai multe persoane întoarse din țări cu risc pandemic. Până în momentul în care rezultatul testului a venit, tânăra intrase deja în contact cu 49 de cadre medicale, conform anchetei.

Rezultatul pozitiv privind infectarea cu noul curonavirus a venit pe 23 martie, iar la scurt timp, în weekend a fost anunțat decesul acesteia.