Cine este Ella Nae, fosta soţie a lui Costin Mărculescu. Au divorţat după un scandal monstru

Publicat: 11/06/2020 | 08:22

În anul 2014, Costin Mărculescu ajungea în fața ofițerului de Stare Civilă pentru a se căsători cu Ionela Nae, sau Ella Nae, așa cum este cunoscută în showbiz. La scurt timp de la evenimentul fericit, regretatul actor avea să afle că bruneta care îi furase inima, era amanta unui cunoscut om de afaceri din Alexandria, de mai bine de 14 ani. 

Costin Mărculescu a cunoscut-o pe Ella Nae în anul 2014, iar după numai 5 luni, actorul a fost convins de faptul că ea este aleasa inimii sale, motiv pentru care a luat-o de soție. Pe parcurs, despre Ella nu au ieșit la iveală prea multe informații care îi făceau cinste, ci din contră.

NU RATA – FOSTA IUBITĂ A LUI COSTIN MĂRCULESCU, DETALII DUREROASE DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A ACTORULUI. DE CE AJUNSESE SĂ CHEME AMBULANȚA LUNAR!

Se pare că bruneta era amantă de meserie și fusese într-o relație timp de 14 ani, cu un bărbat căsătorit, un influent om de afaceri din Alexandria, a cărui soție știa de amantlâc. Mai mult, se pare că între cei doi existau scandaluri monstruoase, iar bruneta fusese părăsită pe motiv că „este infidelă”. Nu a trecut mult timp, iar la momentul respectiv, Ella și-a găsit alinarea în brațele lui Costin Mărculescu. Actorul părea a fi foarte încântat de relația cu bruneta, după cum chiar el mărturisea, în 2014, pentru cancan.ro.

“De fiecare data cand vine acasa sau ii fac o ciorba de ceva….scriu pe ea cu smantana, cu legume….scriu „Ela” sau „Te iubu”. Intre noi este o relatie foarte frumoasa si foarte deschisa, niciodata nu ne certam”, spunea Marculescu in cadrul emisiunii Cancan.ro.

Costin Mărculescu și Ella Nae au divorțat după nici un an de mariaj

Cu toate că lucrurile păreau să se așeze frumos între cei doi, în anul 2015, Costin Mărculescu și Ella Nae au divorțat în urma unui scandal-monstru, bruneta spunând, la vremea respectivă, că totul a fost doar o înțelegere între ei și că niciodată nu a avut sentimente pentru actor. Mai mult, aceasta mărturisea că fostul soț avea probleme mari cu alcoolul.

CITEȘTE ȘI – COSTIN MĂRCULESCU ȘI CRISTINA ȚOPESCU, MOARTE TRASĂ LA INDIGO. TRAGEDIA I-A LOVIT ÎN ACELAȘI MOD

„I-am zis că nu mă mai jignească. Sunt fericită că s-a prezentat. Absolut nimic nu am simţit pentru el. Ar trebui să mai lase din băutură. Mama ştie şi se bucură pentru mine. Totul a fost o înţelegere între mine şi Mărculescu. El avea ceva de câştigat, financiar vorbind”, a spus Ela Nae.