Cine este, de fapt, noul partener al doamnei Daminuță. “Iubi” are trecut de loverboy?!

Publicat: 29/12/2020 | 23:26

La scurt timp după ce și-a asumat relația cu sportivul din Timișoara, au ieșit la iveală detalii neștiute legate de noul iubit al Iasminei Halas. Fosta doamnă Daminuță pare urmărită de ghinion în plan amoros. La aproximativ un an de la divorț ar fi nimerit în brațele unul ”loverboy”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de noua poveste de dragoste pe care o trăiește fosta soție a fotbalistului Cristian Daminuță.

„Știa foarte bine în ce trio se află”

Bomba sexy a Timișoarei pare să fie ghinionistă în plan sentimental. Potrivit surselor noastre, bărbatul în brațele căreia fosta doamnă Daminuță și-ar fi găsit liniștea sufletească și-ar fi făcut un renume de ”loverboy” în orașul de pe Bega. (CITEȘTE ȘI: BOMBA SEXY A TIMIȘOAREI ȘI-A ASUMAT RELAȚIA CU SPORTIVUL CARE JUCA “LA DUBLU”)

”Iasmina știa foarte bine în ce trio se află. De asta a și postat ea poze. Poate, poate ieșea vreun scandal și bărbatul să încheie cealaltă relație. Acest «loverboy», care nu are nicio sursă de venit, și-a dorit puțină reclamă și să devină puțin cunoscut.

Din câte știu, fosta relație o avea de aproximativ un an și jumătate și ea l-ar fi susținut financiar. Iasmina mimează fericirea, distruge alte relații, doar pentru a avea mai mulți urmăritori și să apară la TV. Nu este de invidiat, pentru că nu face absolut nimic wow”, ne-a scris o persoană din anturajul blondinei.

Iasmina Halas s-ar fi cuplat cu un veritabil ”loverboy” din orașul de pe Bega

Iasmina, implicată într-un triunghi amoros?!

Potrivit surselor noastre, fosta soție a lui Cristian Daminuță pare să fie implicată într-un „trio” sentimental. Din câte se pare, sportivul în brațele căruia Iasmina susține că și-a găsit liniștea sufletească ar juca la „două capete”. După cum afirmă unele surse din anturajul acestuia, bărbatul ar fi implicat într-o relație extrem de serioasă. Mai mult decât atât, tânăra, de existența căreia Iasmina Halas susține că n-ar fi știut, ar fi însărcinată în primul trimestru cu sportivul.

Astfel, dacă iubita „paralelă” îi va oferi sportivului un moștenitor și va deveni, potrivit unei melodii celebre, ”mama la copii”, Iasminei Halas i-ar rămâne, probabil, doar rolul de ”pofta inimii”.

Iubitul Iasminei Halas ar avea reputație de ”loverboy”

A avut gânduri suicidare

În trecut, Iasmina Halas a avut parte de mai multe momente dificile. A divorțat de fostul star al formației din Ștefan cel Mare, a pierdut o sarcină, iar tot ce a urmat a condus-o pe calea depresiei, ba chiar a gândurilor suicidare.

Nu mai am gânduri de sinucidere, sunt foarte bine. Am trecut peste cu credinţă în Dumnezeu, cu familia mea şi cu ciocolată. Am avut mai multe proiecte. Nu am iubit, dar aş vrea să am. Vreau să mă reîndrăgostesc. Singurul lucru pe care mi-l doresc de la un bărbat este să mă iubească”a mărturisit blondina, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.