Cine este, de fapt, Mukinka Chibanga, câștigătorul iUmor. Câți bani a primit de la Antena 1

Publicat: 14/12/2019 | 10:48

Mukinka Chibanga este câștigătorul premiului de 20.000 de euro! Concurentul a impresionat jurații, dar și telespectatorii cu o interpretare de excepție.

12 concurenți s-au luptat în finala sezonului 7 , iar Mukinka, un tânăr de origine africană a venit în faţa celor 3 juraţi cu un un număr inedit de stand-up în care a vorbit despre adaptarea la tradiţiile, obiceiurile şi condiţiile din ţara noastră, i-a impresionat pe toți. Și a câștigat.

Ceilalţi finalişti de la iUmor

Comediantul Silviu Gherman a tradus într-un mod amuzant o scenă dintr-un film cu samurai, spre amuzamentul Deliei, câştigându-şi locul în finală. Mario Lopez a cucerit juriul cu un număr de magie care l-a impresionat chiar şi pe Cheloo.

George Ţintă, un obişnuit al concursului a reuşit să ajungă şi el în finală, deşi a venit deghizat. Cristian Dumitru și Bogdan Nițu, cei doi comedianţi care formează trupa Ha-Rap, au reuşit să impresioneze juraţii şi să ajungă în marea finală.

Cu un număr în care a vorbit despre greutăţile vieţii, Dan Ţuţu a reuşit să câştige simpatia lui Cheloo şi să ajungă în Marea Finală. Alex Şerban este un corporatist care vrea să îşi schimbe cariera şi să se concentreze pe numere umoristice. I-a mers din plin, astfel că a ajuns în marea finală.

Adrian Constantin și Andrei Jipcă au venit pe scena iUmor cu un număr de glume improzivate pe muzică hip-hop, iar prestaţia lor a avut succes. Bianca şi Eduard şi-au asigurat locul în marea finală cu ajutorul unui număr de magie comică.

Cristian Denis, un artist stradal cu prestaţii apreciate şi în Europa a cucerit publicul cu scamatoriile sale şi i-a lăsat mască şi pe juraţi. Bogdan Călin s-a prezentat pe scena iUmor cu glume scrise de el, pe care le mai postează şi pe conturile sale de socializare, iar prestaţia sa a fost apreciată de Mihai Bendeac.

 

Patrick Cottet, francezul despre care Cheloo a spus că este preferatul său, a venit cu un număr care a combinat stand-up-ul cu pantomima şi a reuşit să câştige semifinala.