Cine este, de fapt, mama lui Teo Trandafir

Publicat: 26/03/2020 | 16:42

Teo Trandafir și mama sa au avut întotdeauna o relație excepțională. Cunoscută pentru discreția sa, când vine vorba de familie și viața sa personală, Teo a vorbit despre cum au reușit să devină cele mai bune prietene.

Mai mult, prezentatoarea de la Kanal D a prezentat-o și pe bunica sa, iar din imagine putem spune că optimismul, zâmbetul larg și veselia se moștenesc din mamă în fiică.

„Cea mai importată zi a anului, în familia mea. Patru generații de fete, mame și fiice, ne regăsim acasă, la Pitești. Iubire și respect… poveste”, a scris Teo în dreptul fotografiei cu mama, bunica și fiica să, iar toți fanii vedetei le-au apreciat pe cele 4 și le-au transmis numai mesaje frumoase.

A decis să o țină departe de presă

Teo Trandafir le-a făcut cunoștință fanilor cu mama sa de abia în 2016, într-un interviu pentru wowbiz. „Mama este un subiect personal, așa cum ar fi putut fi și tată, dar el a ales să fie mai vocal.

Mama, dimpotrivă, este genul acela delicat, care nu se expune. De când o știu eu pe mama, am văzut-o o singură dată simțindu-se bine în public, la nuntă mea, atunci și atât!

Nu este că și când aș avea o temere în a aborda subiectul despre mama, decât că ei nu îi place acest lucru și încerc să îi respect intimitatea”, declara atunci vedeta TV.

A crescut cu un cadru didactic în casă

Prezentatoarea dezvăluia atunci doamna Maia și-a dorit mereu să fie alături de fiica sa, chiar dacă asta însemna să renunțe carieră.

„Mama este profesor de limba română și franceză, a predat o viață întreagă. O perioada însă, când eu am fost elevă în Bucureșți, a renunțat, la catedră și a ales să fie învățător, pentru a fi alături de mine.

A luat o grupa în paralel cu clasa mea, mama preda la G și eu eram la H, iar învățătoarea mea era tot profesoară de limba română și franceză, prietenă cu ea.

Culmea, femeia îl avea și ea pe fiul sau, Dan, la mama în clasa, îți dai seama că tot timpul comunicau! În clasele I-IV, eu și Dan nu am putut să mișcăm un deget, pentru că mamele noastre știau tot. A fost înfiorător, dar și plăcut în același timp.”

O bunică model

Teo Trandafir dezvăluia și faptul că mama sa este cea mai bună bunică din lume. „Mama mă ajută cu Maya de fiecare dată când am nevoie. Eu am totuși 48 de ani și nu mai tip „mami” la fiecare colț de stradă.

Am învățat că mama are un colț al ei, și eu pe al meu. Are nevoie de independența, așa cum și eu am nevoie de independența mea și ne vedem atunci când avem maximă nevoie una de cealalată, sau ne e dor.

Nu locuim în aceeași casă, pentru că nu ne este la îndemână. Mama nu și-a găsit de lucru atât de simplu, în plus, are viață ei, tabieturile ei, este un om atât de sensibil, este și greu de mutat, cred, doar se apropie de 70 de ani.”

Se aseamănă din toate punctele de vedere

Mai mult, Teo spune că mama sa a fost mereu modelul său în viață. „Îi semăn în toate mamei. La dinți, semăn cu tată, în rest, fizic suntem identice.

Iar cu trecerea anilor, că fire, semăn cu ea din ce în ce mai mult. Este un om nesperat de puternic, nu aș fi crezut niciodată că ea va fi atât de tare.

Nu știu cum să zic…a tras de viață ei și de a mea, așa că a făcut ce a dorit, cu delicatețe, așa cum a putut ea și cum a înțeles că trebuie să acționeze. Dacă nu ar fi fost mama, nu știu cum mă mai scoteam.”

Citește și...