Cine este, de fapt, femeia cu care Mihai Mitoșeru ar fi înlocuit-o pe Noemi. Camelia Mitoșeru spune tot

Publicat: 11/05/2021 | 16:58

Camelia Mitoșeru a vorbit despre femeia care se presupune că este noua iubită a fiului ei. Mihai Mitoșeru a avut mai multe postări pe contul său de socializare cu o tânără care pare să-i fi luat locul fostei sale soții, Noemi.

Camelia Mitoșeru a dezmințit zvonurile conform cărora fiul său ar avea o relație amoroasă cu tânăra cu care Mihai își petrece timpul în prezent. Ba mai mult, actrița susține cu tărie că fiul ei este încă în strânsă legătură cu Noemi și speră ca ei doi să se împace.

“Mihai nu are nicio iubită! Este doar o prietenă acea fată nimic mai mult. Știu că încă ține la Noemi, este foarte atent cu ea, să nu o deranjeze cu ceva anume. De când au divorțat, de doi ani, Noemi a mai trecut pe la mine, am stat amândouă de vorbă, ne-am mai auzit și la telefon. Eu nu știu de ce au divorțat? Mi-aș dori tare mult să se împace că îmi este dragă de ea, îmi place.”, a declarat Camelia Mitoșeru, potrivit playtech.ro.

Mihai și Noemi au divorțat în urmă cu doi ani, după mulți ani de relație. În tot acest timp, cei doi foști parteneri au continuat să vorbească și să se viziteze.

”Nu mă bag, este decizia lor, nu m-am băgat niciodată în problemele lor, dar eu aș vrea ca amândoi să revină la sentimente bune. Cred că s-au despărțit pentru că Noemi a făcut o depresie când a murit tatăl său și nu s-a tratat, nu a fost la un terapeut. Ea spunea atunci că nu, nu este adevărat acest lucru, că nu din cauză că tatăl său ce a murit s-a despărțit de Mihai, dar eu așa cred”, a mai spus actrița.