Cine este, de fapt, Erno Varga! A primit primul GOLDEN BUZZ la Românii au talent! Legătura cu Vulpița

Publicat: 08/02/2020 | 10:30

Erno Varga, concurentul de la “Românii au talent” care l-a convins pe Andi Moisescu că merită primul Golden Buzz din noul sezon al emisiunii, are o poveste impresionantă de viață! După momentul sublim de pe scena show-ului, mesajele de felicitare au curs pe rețelele de socializare. La un moment dat… printre comentariile publice apărute a fost scris și numele Veronicăi Stegaru, supranumită Vulpița.

Citește și: Premieră la Românii au Talent! Ce s-a întâmplat pe finalul show-ului NU s-a mai vazut la Pro TV

Erno Varga are 31 de ani, este din Oradea, iar povestea lui de viață ar putea să devină oricând un scenariu de film! Până la vârsta majoratului, el a fost mutat din orfelinat în orfelinat, în mai multe județe, pentru că mama lui își schimba des domiciliul. Traumatizat de greutățile din centrul de plasament, acesta s-a angajat ca spălător de vase la restaurantul unui hotel din Oradea și, de atunci, viața lui a început să se schimbe. Potrivit mărturisirilor sale, proprietarul l-a motivat să fie un om mai bun. Erno Varga s-a îndrăgostit prima dată de muzică când a ascultat operă. El cântă la pian, cântă și cu vocea, deși nu are studii de specialitate.

“Cel mai bun moment al serii! Ai făcut cea mai bună alegere, Andi! Felicitări și sper să câștige «Românii au talent»”, “Prefer să îl văd pe acest om cântând de 1.000 de oeri decât să văd cum plânge Vulpiția și celălalt individ (nu îi știu numele). Bravo!!! Felicitări! #mandrucasuntOradean #ErnoVarga”, “Robert, am fost în Oradea, oamenii m-au primit frumos și am plâns când am plecat. Orădenii, oameni frumoși” sunt trei dintre comentariile care au apărut pe pagina oficială de Facebook a emisiunii de la Pro TV.

Erno Varga, viral pe Internet înainte să participe la “Românii au talent” 2020

Erno Varga a devenit viral pe Internet după ce un turist l-a filmat într-un parc din Oradea în timp ce, îmbrăcat în tricou, pantaloni scurți și șlapi, cânta la o pianină și cu vocea. În mai puțin de o lună, filmarea făcută publică a strâns peste 650 de mii de vizualizări.

“Am împrumutat de la colega mea vestita piele de găină. Trebuie să mergi exact acolo unde meriți”, a spus Andi Moisescu, la finalul momentul și înainte să-i dea lui Erno Varga accesul direct în semifinale, apăsând pe Golden Buzz.