Cine este, de fapt, Andrada Precup? Concurenta nevăzătoare care a câştigat X Factor are o poveste de viaţă emoţionantă

Publicat: 19/12/2020 | 01:03

X Factor şi-a desemnat câştigătorul! După votul publicului, cea care a pus mâna pe marele trofeu este Andrada Precum, tânăra cu o poveste de viaţă impresionantă care şi-a apropiat fanii şi juriul cu vocea sa incredibilă.

A avut momente fabuloase în finală, iar la sfârşit, după ce a aflat că este marea câştigătoare a X Factor a spus că cea mai mare bucurie a ei a fost aceea că niciodată nu s-a simţit la Antena 1 ca o persoană cu deficienţe de vedere. Pentru că, din păcate, Andrada este nevăzătoare: „Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor”, spunea ea.

Cine este Andrada Precup, câştigătoarea X Factor?

Andrada a fost felicitată de Ştefan Bănică, antrenorul său, care şi-a stăpânit cu greu lacrimile de emoţie. Tehnologia o va ajuta enorm pe Andrada, după ce a fost implicată în proiectul Antenei 1 denumit „Ajut eu”, în care va primi o pereche de ochelari cu un dispozitiv special pe margine, iar în loc de lentile au anumiite suporturi de memorie pentru a putea descifra texte şi fotografii. Este incredibil cum oamenii se pot bucura de secretele şi beneficiile tehnologiei avansate.

Andrada Precup s-a născut la Slatina, fiind un bebeluş prematur. La naştere, i-a fost arsă retina, iar cântăreaţa a povestit despre tot ce s-a întâmplat: „M-am născut prematur și, din cauza faptului că ochii nu mi-au fost acoperiți cu ceva, s-a ars retina. Dar eu cred că așa trebuia să se întâmple, ca să fiu aici și ca să fac asta acum și să fiu mai puternică”, spunea artista.

Andrada Precup, în timpul repetiţiilor de la X Factor. Sursa foto: Instagram
Andrada Precup, în timpul repetiţiilor de la X Factor. Sursa foto: Instagram

Andrada Precup s-a luptat cu Adrian Petrache, Sonia Mosca și grupul Super 4. Adrian Petrache a fost ghinionistul de serviciu al acestei finale. Nepotul lui Florin Salam pregătise un duet de senzaţie pentru finala emisiunii X Factor, însă manelistul nu şi-a mai făcut apariţia la studio în ziua marelui moment, fără să explice măcar motivul.