Cine este, de fapt, Ana Muntean, soția prinsă de soț cu Ciprian Marica într-o cameră de hotel din Cluj

Publicat: 29/04/2020 | 19:46

Cine este, de fapt, Ana Muntean, soția prinsă de soț cu Ciprian Marica într-o cameră de hotel din Cluj. Fostul fotbalist, Ana și soțul ei, se pare că erau prieteni de familie.

Lumea showbiz-ului românesc s-a cutremurat astăzi! Și asta pentru că a ieșit la iveală un amantlâc al cărui protagoniști sunt Ciprian Marica și nora lui Florin Muntean, fostul patron al Transgaz. Idila s-ar fi consumat în august 2019, într-un hotel din Cluj. Cei doi au fost prinși în fapt chiar de soțul Anei Muntean. Dar cine este Ana?

Ana este căsătorită cu Florin Muntean Jr., cu care are și doi băieți, de doi, respectiv patru ani. Sexy-mămica a absolvit Facultatea de sport, a și făcut sport de performanță, iar în momentul de față lucrează în domeniu. Așa că e lesne de înțeles de unde ”provine” trupul sculptat. De când este izolată la domiciliu, tânăra s-a gândit să le motiveze pe mămici și, zilnic, postează diferite serii de exerciții care se pot face acasă. Ba chiar s-a gândit să apară și pe sticlă! (CITEȘTE ȘI: MĂDĂLINA GHENEA, PĂRĂSITĂ DE MILIARDARUL ITALIAN?! „SOCRUL” NU AR FI AVUT-O LA INIMĂ PE ROMÂNCĂ ȘI…)

Astăzi, Ana Muntean a intrat în direct la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, acolo unde candidează pentru titlul de ”Cea mai sexy mămică” și a fost supusă la diverse probe.

După aventura cu Ciprian Marica, Ana Muntean a fost iertată de soțul ei. Cei doi locuiesc, în continuare, împreună și se ocupă de creșterea copiilor lor. Iar intervenția ei la TV… denotă faptul că, acum, este extrem de fericită în sânul familiei sale. Nu de alta, dar radia!

Totuși, suspect este faptul că, în urmă cu puțin timp, Ana Muntean și-a șters conturile de socializare. S-ar părea că trecutul i-a cam șters zâmbetul radiant de pe față.