Cine este, de fapt, Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 7

Publicat: 17/12/2019 | 23:50

Câştigătorul Chefi la Cuţite sezonul 7 este Alexandru Comerzan. A câștigat marele premiu de 30.000 de euro.

Alexandru Comerzan are 31 de ani, este de profesie chef bucătar și este din Chișinău. Iubește bucătăria și recunoaște că, de multe ori, pentru el este pe primul plan, fapt pe care l-a comunicat de altfel şi soţiei, pe care a rugat-o să nu-l pună vreodată să aleagă între bucătărie și familie.

„Petrec mai mult timp în bucătărie decât acasă. În general sunt un chef liniștit, mai ales dacă decurg lucrurile așa cum îmi place mie. Dacă aș rezuma la doar trei cuvinte…organizat, hotărât și inventiv, îmi place mult să experiementez.„, a declarat concurentul, care visează să lucreze alături de cei mai experiementați chefi din toată lumea.

Ajuns în fața juraților Chefi la Cuţite, Alexandru Comerzan și-a văzut prima dorință îndeplinită, aceea de a-i întâlnit pe cei trei chefi. De la Scărlătescu a primit un sfat prețios, acela de a renunța la a fi neîncrezător în propriile sale forțe, mai la începutul celui de-al şaptelea-a sezon al emisiunii, respectiv în luna octombrie.

”Înainte să vin la Chefi la cuțite am vorbit cu toți băieții din bucătăria unde lucrez și au fost împotriva oului pe care l-am pus juraților în farfurie. Dar eu am spus și o repet- cu caviar și ton oricine poate găti. Adevăratul punct forte al unui bucătar este atunci când face dintr-un ingredient extrem de simplu o farfurie foarte gustoasă. Preparatul nu l-am gândit foarte mult, am făcut doar câteva probe înainte să mă prezint în competiție”, mărturisea Alexandru.