Cine este Daniela, barmanița din Focșani stabilită în Italia care s-a făcut de râs azi-noapte la Românii au Talent de la Pro TV

Publicat: 07/03/2020 | 10:57

Daniela Istrate, o barmaniță iscusită, a făcut show pe scena de la “Românii au talent”! Din păcate, în timpul numărului de flair bartending, emoţiile au copleşit-o şi s-a încurcat foarte mult. Andra şi Florin Călinescu au încurajat-o cu câte un “Da!”, însă, Andi Moisescu şi Mihai Petre nu au fost de acord ca ea să meargă mai departe în competiţia de la Pro TV.

Citeşte şi: Cine e, de fapt, Mihai Țigaret, elevul de 13 ani care a luat Golden Buzz de la Andra Măruță, azi-noapte la Românii au Talent de la Pro TV

Daniela, o tânără barmaniţă, s-a făcut de râs la “Românii au talent”

Silvia Daniela Istrate, o tânără originară din Focşani, trăieşte de aproape 15 ani la Roma, unde face Flair Bartending – este practica barmanilor care distrează oaspeții, clientela sau publicul cu manipularea instrumentelor de bar și a sticlelor de lichior în moduri complicate și amețitoare.

“Am plecat la Roma acum 13 ani. Întotdeauna am fost ambiţioasă şi ideea mea era doar să încep să muncesc, să îmi fac un bănuţ, să nu îi cer lu’ mama şi lu’ tata, pentru că nu mi-a plăcut niciodată să le cer bani. Şi… simţeam că o să fac ceva, o să îmi găsesc strada mea.

Am început într-o cafenea şi ideea era să fac doar de băut, nu să arunc sticle. Dar, după aceea, am văzut într-o cameră de antrenament, făcută special, nişte băieţi care se antrenau. Nu ştiam ce înseamnă «flair barartending», nu văzusem niciodată în viaţa mea (…) şi am vrut şi eu! De atunci, nu m-am, oprit niciodată; doar când m-am tăiat, am avut febră. Sau când m-am simţit rău.”, a povestit Daniela Istrate înainte să urce pe scena emisiunii de la Pro TV.

În cadrul interviului, tânăra a mai declarat că a participat la mai multe concursuri de Flair Bartending atât la noi în ţară, dar şi peste hotare. Ea a fost printre concurenţii care au participat la evenimentul organizat de Luca Valentin, triplu campion naţional la Flair Bartending.

“Am avut multe satisfacţii, am câştigat foarte multe concursuri şi în Italia, şi în afară; aici, în România – e acasă la mine, e ţara mea şi, de fiecare dată când sunt pe scenă, mă simt foarte bine şi câştig mereu. Anul trecut, am câştigat titlul ca cea mai tare Flair Bar din lume în categoria mea, ca femeie. Mi-am găsit drumul, sunt fericită, nu îmi lipseşte nimic, nu vreau nimic mai mult de la viaţa mea”, a mai mărturisit tânăra concurentă de la “Românii au talent”.

Într-o salopetă sexy, cu o cămaşă albă şi papion, Daniela Istrate a încins atmosfera pe scenă în timp ce a preparat cocktail-uri şi făcea jonglerii cu sticlele şi paharele. Din cauza emoţiilor, numărul ei s-a lăsat şi cu câteva cioburi, iar pentru asta a fost taxată de Andi Moisescu şi Mihai Petre.

Andi Moisescu şi Mihai Petre i-au oferit câte un “NU” Danielei Istrate

“Eu ţin cont că e prima fată pe care o văd făcând chestia asta, eu te încurajez cu un «Da»”, a spus Florin Călinescu.

“Eu te ambiţionez cu un «Nu». Sunt sigur că poţi mult mai bine de atât”, a declarat Andi Moisescu.

“De la mine ai «Nu» în seara asta, îmi pare rău”, a afirmat Mihai Petre.

“«Da-ul» meu nu te mai ajută cu nimic. Dar, eu te încurajez, eu sunt mândră de tine că ai venit, data viitoare o să fie mai bine. Poate, la a doua întâlnire nu o să mai ai atâtea emoţii, că, de fapt, emoţiile te-au încurcat”, a spus Andra.