Surpriza neplăcută la care nu se aștepta nimeni. Cine este concurentul cel mai prost plătit de la Survivor România

Publicat: 18/04/2021 | 21:51

Înainte de începerea sezonului 2 de la Survivor România, concurenții au negociat prin propriile metode banii pentru a accepta provocarea din Republica Dominicană.

Dacă unii dintre concurenți primesc sume colosale de bani, alții nu sunt la fel de norocoși. Potrivit Click!, cel mai prost plătit concurent de la Survivor România ar fi tânărul solist Zanidache.

Citește și: Maladia de care suferă Daniel Pavel, căpătată la Survivor: „Mi-a afectat vederea”

Protejatul lui Alex Velea și al Antoniei, fiind la început de drum în showbiz doar 1.000 de euro pe săptămână, un onorariu mic dacă este să-l comparăm cu cel luat de alți concurenți.

Devenit faimos odată cu participarea la Chefi la Cuțite, Zanni a crescut în popularitate rapid de când a ajuns în Republica Dominicană, la Survivor. Lucru care s-a văzut și din cifrele de pe Youtube.

De când participă la competiție, lui Zanni i-au crescut enorm abonații, dar și vizualizările, atât pe Youtube, cât și pe alte platforme. Totuși, din Youtube, Zani face bani frumoși, mai ales acum când faima lui este din ce în ce mai mare.

Jador, cel mai bine plătit dintre toți

Potrivit aceleași surse, cel mai bine plătit concurent de la Survivor este Jador. Onorariul pe care îl încasează Jador pentru o săptămână de stat în republica Dominicană ar fi de 4.500 de euro, preț pe care celebrul cântăreț l-ar fi negociat până la ultimul cent.

Pe locul doi la capitolul venituri se află Alexandra Stan, cea care a fost nevoită să părăsească competiția din cauza unor probleme medicale.  Cântăreața de 31 de ani ar fi negociat onorariul său la suma de 2.500 de euro pe săptămână, pe parcursul șederii sale în Republica Dominicană.

Nu rata: Cătălin Moroșanu a anunțat finaliștii de la Survivor România! Cine are șanse să câștige premiul de 250.000 de lei, pus în joc de Kanal D