Cine este concurentul care îl va înlocui pe Moroșanu la Survivor. A fost dat afară de la FCSB pentru că i-a imitat pe Gigi Becali

Publicat: 16/04/2021 | 21:31

Ștefan Ciuculescu (27 de ani), unul dintre foștii portarii de la Rapid și FCSB, urmează să intre în competiția de la Survivor România, așa cum era de așteptat, în echipa Faimoșilor.

Actual antrenor de portari, Ștefan va merge în locul luptătorului Cătălin Moroșanu, care s-a accidentat, anunță 1923.ro, site-ul suporterilor rapidiști.

Rapidistul este pasionat, pe lângă fotbal, de karting, îi place să schieze și să pescuiască. Ștefan Ciuculescu a acceptat să participe în competiția Survivor România, sezonul 2, pentru a-și depăși limitele.

Sportivul are multă încredere în el și crede că va face față provocărilor din Republica Dominicană.

Citește și: Tensiuni la Survivor! Ce a făcut Maria Chițu iar Albert s-a jenat: ”Nu aveam cum să-i bag mâna!”

Dat afară de la FCSB pentru că îl imita pe Becali

Fotbalistul a fost junior la FCSB, club de la care a fost dat afară în 2012 pentru că l-a supărat pe Gigi Becali. Portarul îl imita pe patronul FCSB în vestiar, iar omul de afaceri i-a cerut lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul de atunci, să nu-l mai ia în cantonament.

De obicei domnul Reghecampf era «înțepat», cred că așa e firea lui sau vrea el să se impună prin chestia asta, să fie superior.

Rezultatele pe care le-a avut i se datorează în proporție de 80-90% lui Neubert. Era omul care făcea armata cu noi. Era o pregătire titanică.

Din antrenamentul care dura două ore, două ore și jumătate, 45-50 de minute erau ale lui Neubert”, spunea Ciuculescu, în 2018, la GSP LIVE

Ce s-a întâmplat cu „Moartea din Carpați”

În urma unei accidentări grave suferite pe traseu, medicii nu i-au mai permis lui Cătălin Moroșanu să continue competiția Survivor România.

Faimosul a suferit o ruptură de menisc și nu mai este apt fizic să facă față traseeleor din Dominicană, în ciuda eforturilor făcute de specialiști.

Un consiliu de urgență a fost convocat, în care prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, le-a dat vestea concurenților.

Nu rata: Mellina de la Survivor România este însărcinată? Artista s-a afișat cu o burtică suspectă, iar fanii săi au observat-o