Cine este cel mai bogat manelist de la noi. Nu e Florin Salam și nici Nicolae Guță!

Publicat: 25/02/2020 | 14:53

Sunt talentați și întorc banii cu lopata! Te-ai întrebat vreodată cine ocupă locul 1 în topul celor mai bogați maneliști de la noi? Și dacă ai crezut vreo secundă că este vorba de Nicolae Guță sau Florin Salam, te-ai înșelat amarnic! Ba mai mult, nu este vorba nici de Adrian Minune, ci de un personaj care a luptat mult pentru imaginea lui, dar și pentru banii pe care a ajuns să îi aibă în conturi. 

Primul loc în topul celor mai bogați maneliști de la noi îl ocupă nimeni altul decât Dan Bursuc! Da, ați auzit bine! Averea artistului a depășit-o pe cea a lui Nicolae Guță, dar și pe cea a lui Florin Salam.

Dan Bursuc este unul dintre cei mai mari producători muzicali, compozitori dar și artist de renume, care a lansat în lumea muzicii numeroase nume. Și dacă vă întrebați la ce sumă se ridică averea acestuia, vă spunem noi! De-a lungul carierei sale, Dan Bursuc a adunat aproape 1,5 milioane de euro. Mai mult, impresarul are propria casă de discuri, o orchestră de lăutari care îi poartă numele și care acompaniază cei mai talentați maneliști de la noi și chiar este unul dintre cei mai mari promotori ai manelelor, așa că nu este de mirare faptul că a strâns în câțiva ani cât alții poate nu reușesc să strângă într-o viață!

Pe locul 2 în topul celor mai bogați maneliști de la noi se clasează Florin Salam. Manelistul a adunat o avere începând cu anul 2002, atunci când a început să se ducă tot mai des la diverse evenimente. Averea lui Florin Salam se ridică la 1,3 milioane de euro.

Pe locul 3 se află Nicolae Guță, cu o avere de 1,2 milioane de euro, bani pe care manelistul i-a investit în vile, mașini de lux și aur.