Cine este cea de-a doua persoană moartă în accidentul aviatic din Arad. Alin era căsătorit și a lăsat un copil orfan de tată!

Publicat: 20/03/2020 | 08:27

Ies la iveală detalii cutremurătoare în urma accidentului aviatic produs ieri, în Arad. Alături de pilotul Ionuț Dronca și-a mai pierdut viața și Alin Radu, bunul prieten al acestuia. Bărbatul era căsătorit și avea numai 36 de ani. În urma morții sale, fiul lui a rămas orfan de tată.

Alin Radu este cea de-a doua persoană care și-a pierdut viața în urma tragicului accident aviatic ce a avut loc ieri, în Arad. Alin era bunul prieten al lui Ionuț Dronca și era pasionat, de asemenea, și de motociclete și mașini puternice, după cum ne putem da seama din profilul lui de Facebook. Bărbatul era căsătorit și aveaa o viață liniștită care, din păcate, i s-a curmat brusc la numai 36 de ani.

Cutremurător este faptul că Alin Radu a postat un mesaj dureros pe rețeaua de socializare, în urmă cu doar câteva luni. Internauții care au găsit acets mesaj au reacționat cu mesaje și emoticoane triste, pe contul lui de Facebook. „Mulţumeşte lui Dumnezeu pentru ceea ce ai: sănătate, familie, prieteni, hrană, îmbrăcăminte, lucruri personale, un loc căruia îi spui “acasă” pentru ca alţii nici pe astea nu le au.
Învaţă să fii mulţumitor chiar şi pentru lucrurile mărunte!” a scris Alin Radu, pe Facebook.

Vă reamintim că ieri a avut loc un cumplit accident aviatic, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în Arad. În urma tragediei, pilotul Ionuț Dronca și prietenul lui, Alin Radu, și-au pierdut viața.