Cine este bărbatul pe care Lidia Buble l-a părăsit pentru Răzvan Simion

Publicat: 23/12/2019 | 13:03

Frumoasa Lidia Buble și-a descoperit jumătatea sentimentală în persoana lui Răzvan Simion, iar cei doi sunt, acum, de nedespărțit. Trecutul amoros contează mai puțin sau deloc în această ecuație, însă admiratorii Lidiei doresc să afle, totuși, și unele amănunte referitoare la fostul iubit al vedetei.

Radu, fostul iubit al Lidiei Buble, apăruse în postura de manechin în diverse prezentări de modă sau reclame pentru unele branduri vestimentare din România. Mai mult, lucrase la sala de sport cu Bianca Drăgușanu și apăruse în câteva videoclipuri, alături de Elena Gheorghe sau trupa Heaven. Tot la sala de sport a cunoscut-o și pe Lidia, iar povestea de dragoste s-a înfiripat rapid. Numai că nu a durat prea mult, fiindcă Lidia l-a cunoscut pe Răzvan Simion, iar Radu a rămas doar o amintire.

“Prefer să nu comentez, face parte din trecut”, a declarat acesta la un moment dat.

Lidia Buble și Răzvan Simion

Nu ştiu când am fost tristă ultima dată

Intimitatea vedetelor este un subiect incitant, fanii dorind să afle nu numai ce se află în spatele ușilor închise ale locuințelor, ci – mai ales – cum se desfășoară ”evenimentele” în dormitor. Firește, nu întotdeauna apar informații ”picante” pe această temă, însă există și situații în care vedetele ”dau din casă” fără reținere, răspunzând unor provocări.

Lidia Buble și Răzvan Simion nu reușesc, nici ei, să scape de astfel de întrebări incomode, iar Lidia a fost ”chestionată” chiar de Mihai Morar. Frumoasa vedetă nu a spus un ”Nu” hotărât, ci a făcut dezvăluiri… fierbinți. Este foarte fericită, în ultima vreme, Răzvan Simion o răsfață permanent, iar o ”dietă pe bază de iubire” este recomandată oricui. ”Cred că sunt bolnavă din dragoste. Nu ştiu când am fost tristă ultima dată, pentru că în ultima vreme sunt foarte fericită. Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste a fost să mi se spună că sunt o zână’‘, a declarat Lidia Buble la Antena Stars.