Cine este Andreea Ramona, iubita lui Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei. Este bruneta însărcinată?

Publicat: 06/06/2020 | 09:28

Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei, a împlinit 33 de ani, însă la petrecerea pe care a organizat-o de ziua lui nu a fost singur, ci însoțit de o brunetă frumoasă care s-a aflat în centrul atenției.

Antonia și Vicenzo au o fetiță, Maya, iar separarea dintre ei – chiar dacă a trecut destulă vreme de când drumurile lor s-au despărțit, nu a fost, încă, oficializată în instanță. Antonia și-a refăcut viața alături de Alex Velea, iar Vincenzo nu a stat prea mult pe gânduri și a ”descoperit” o altă româncă, Andreea Ramona, existând și unele… indicii conform cărora bruneta ar fi însărcinată.

Cei doi au petrecut, alături de prieteni, s-au distrat la superlativ și au ascultat muzică italiană, potrivit informațiilor furnizate de click.ro. Andreea are băiețel, la rândul ei, iar cu ocazia zilei de naștere a iubitului i-a transmis acestuia un mesaj ”de suflet” pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, iubirea mea! Să fii sănătos și fericit alături de mine și de copiii noștri minunați! Te iubesc”, a scris Ramona în mediul online, acolo unde a postat și forografii de la petrecerea respectivă. Cei care au văzut-o îmbrăcată într-o rochie ceva mai largă au presupus, firește, că bruneta ascunde o burtică de graviduță, iar Vincenzo va deveni, din nou, tătic. (CITEȘTE ȘI: EA ESTE SEXY-SILICONATA CARE L-A ”FĂCUT PRAF” PE EX-UL ANTONIEI! CU CINE ȘI-A REFĂCUT VIAȚA VINCENZO CASTELLANO! EXCLUSIV)

Vincenzo Castellano despre relația cu Antonia

Vincenzo Castellano a declarat, cu mai mult timp în urmă, că el și Antona nu mai formau un cuplu atunci când aceasta a început să se vadă cu Alex Velea. Trecuseră deja patru sau cinci luni de la ”ruptura sentimentală” dintre ei.

Iar Vincenzo a dezvăluit că a fost sunat de Antonia, iar vedeta i-a mărturisit că are o relație cu ”băiatul ăla”, așa cum l-a caracterizat fostul soț al Antoniei.

Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo patru-cinci luni. Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla. (…) Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţiona”declara Vincenzo, pentru o publicație din România, în urmă cu ceva timp. (VEZI ȘI AICI: ANTONIA, CU OCHII ÎN LACRIMI ÎN CADRUL EMISIUNII GÂNDUL LIVE! CE A MĂRTURISIT DESPRE FIICA SA, MAYA CASTELLANO | VIDEO)