Cine este Ana Morodan unul dintre jurații celei mai noi emisiuni produse de Pro TV

Publicat: 06/03/2020 | 13:48

Ana Morodan va face parte din juriul emisiunii Masked Singer, un nou show cu tematică muzicală ce se va difuza pe PRO TV. Supranumită „contesa digitală”. ea este unul dintre cei mai populari bloggeri din domeniul modei din România, dar şi o prezenţă din ce în ce mai des vizibilă la TV.

Ana Morodan, „contesa digitală”. Cu ce se ocupă noua vedetă PRO TV

Ana Morodan s-a născut la Arad în 1985 şi a urmat cursurile Facultăţii de Drept, specializându-se în Drept Civil, pe divorţuri. Deşi putea cu uşurinţă să urmeze o carieră în domeniul avocaturii, ea a mărturisit că nu s-a simţit extraordinar de atrasă de o asemenea carieră şi faptul că a făcut Dreptul a fost mai mult conjunctural, pentru că mulţi liceeni optau pentru acea facultate la vremea respectivă.

La 24 de ani, impulsionată de pasiunea pentru modă, decide să plece la Bucureşti şi să îşi croiască un drum în acest domeniu. A început cu un blog de fashion şi a devenit primul blogger de stil personal din ţară la acea vreme. S-a dovedit a fi o mutare câştigătoare, iar apoi Ana a început să îşi mărească sfera de activitate.

Dintr-o simplă bloggeriţă, ea a devenit o antreprenoare de succes, iar acum are un magazin online de haine foarte popular, ţine cursuri de online influencing şi este urmărită pe contul de Instagram de peste 372 de mii de persoane.

Faima din mediul digital a propulsat-o pe micile ecrane. În 2017, a devenit prezentatoare a emisiunii „Nuntă cu scântei”, de la Antena 1, iar în 2019 a participat la Asia Express.

Ce va face Ana Morodan la Masked Singer

Anul acesta, ea a făcut trecerea la PRO TV, unde va face parte din juriul Masked Singer. În cadrul acestui show, 12 vedete vor apărea deghizate din cap până în picioare, iar patru juraţi vor trebui să ghicească, pe baza unor indicii, cine este sub mască. Acest format de emisiune a mai fost „testat” de Antena 1 şi Dan Negru la Revelionul Starurilor.

Alături de Ana Morodan, din juriu vor mai face parte Horia Brenciu, INNA şi Codin Maticiuc. „Contesa Digitală” a catalogat noul show ca fiind imprevizibil, excesiv, extravagant şi cu surprize „dement de creative”. „E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat”, a mai spus vedeta despre emisiunea Masked Singer.