Cine e Luana Cayres, de fapt, concurenta iUmor care a dansat samba atârnată de păr, la Antena 1. VIDEO

Publicat: 17/04/2020 | 07:39

Cine e Luana Cayres, de fapt, concurenta iUmor care a dansat samba atârnată de păr, la Antena 1. Luana Cayres, din Brazilia, a avut un moment spectaculos pe scena iUmor.

Momentul Luanei Cayres i-a uimit nu doar pe jurați și pe cei prezenți în public ci și pe telespectatorii de acasă. Și asta deoarece concurent a avut un moment cu totul și cu totul special. Luana a dansat samba, inițial, iar apoi a făcut acrobații fiind atârnată doar de păr.

„Eu nu am crezut că se poate așa ceva. Mi s-a făcut pielea de găină, jur”, a spus Mihai Bendeac.

Luana este venită din Brazilia și este angajată la circ. De aproximatv 7 ani, concurenta exersează acest număr. Luana a stat supendată în aer preț de câteva minute și și-a prins părul într-un mod aparte, ca să-i permită să realizeze acest show. Soțul ei este cel care o ajută la fiecare apariție pe scenă. (CITEȘTE ȘI: MARIAN COANDĂ S-A CALIFICAT ÎN FINALA “IUMOR”! CHELOO, PROFUND IMPRESIONAT DE CONCURENT: “ȘTIE SĂ MANEVREZE PUBLICUL!”)

 ”A fost fascinant, dar în același timp și amuzant pentru că nu vezi în fiecare zi pe cineva prins de păr! Cred că are cel mai puternic păr și tocmai mi-a dat o idee: așa vreau să intru în spectacolul de la Sala Palatului!”, a spus Delia.