Cine e femeia care i-a despărțit pe Răzvan Simion și Lidia Buble. A înșelat-o într-un moment crunt pentru cântăreață

Publicat: 09/06/2020 | 14:38

Lidia Buble și Răzvan Simion au pus punct unei povești de dragoste, care a durat cinci ani de zile. Cei doi au hotărât să meargă pe drumuiri separate, iar anunțul care a confirmat ruptura a fost făcut chiar de matinalul de la Antena 1.

Duminică seara, Răzvan Simion și-a anunțat fanii de pe Instagram că este din nou singur și că Lidia Buble nu mai face part din viața lui, nu în rolul de parteneră, cel puțin. Prezentatorul Tv nu a oferit informații despre ce a dus la ruptura definitivă , însă relația celor doi începuse să se degradeze de ceva timp. În presă au apărut tot felul de zvonuri legate de faptul că cei doi nu mai sunt fericiți împreună. (CITEȘTE ȘI: RELAȚIA DINTRE LIDIA BUBLE ȘI RĂZVAN SIMION, DISTRUSĂ DE PĂRINȚII ARTISTEI ȘI SOCIAL MEDIA. AU TRĂIT 5 ANI ÎN CERTURI ȘI SITUAȚII-LIMITĂ)

Au existat chiar speculații că în cuplul celor doi a apărut o a trei persoană, iar totul a început atunci când Răzvan Simion a fost surprins în compania unei misterioase roșcate. Acest eveniment s-a întâmplat exact atunci când Lidia Buble a plecat din Capitală, la părinții săi la Deva.

Lidia Buble s-a mutat la Deva

În timp ce cântăreața se mutase acasă pentru a avea grijă de tatăl său care nu se simțea prea bine, Răzvan a fost surprins atunci în compania unei roșcate misterioase, a cărei identitate nu este cunoscută încă. Vedeta de la Antena 1 a mers într-o zonă bună a Capitalei, loc unde se afla femeia, conform ciao.ro. (VEZI ȘI: CHINUL ÎNDURAT DE LIDIA BUBLE, DIN CAUZA LUI RĂZVAN SIMION. „A ÎNCERCAT SĂ MAI SALVEZE CEVA, DAR ERA TOT TIMPUL TRISTĂ”)

După câteva minute petrecute în locuința femeii, Răzvan a ieșit și avea în mâna un pachet de țigări și dezinfectant. Întâlnirea cu femeia misterioasă a trezit multe semne de întrebare și s-a vorbit despre faptul că Răzvan a înșelat-o pe Lidia. Este oare posibil că acesta să fie motivul despărțirii celor doi? Rămâne de văzut dacă această ipoteză se dovedește a fi cea adevărată sau nu, sau dacă între Lidia și Răzvan mai există o cale de împăcare.