Cine e doctorul militar Daniel Ionuţ Derioiu, noul manager al Spitalului din Suceava

Publicat: 02/04/2020 | 17:36

Daniel Ionuţ Derioiu a fost numit manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava. Medicul a mers la Suceava cu o echipă formată din patru specialişti ai Ministerului Apărării Naţionale.

Colonelul Daniel Ionuţ Derioiu este medic la Spitalul Militar de Urgenţă „Regia Maria” din Braşov. Alţi patru specialişti din cadrul Ministerului Apărării Naţionale sunt la Suceava, pentru a ajuta la reorganizarea spitalului.

Doctorul Florin Filip, și-a dat demisia din funcția de manager. Medicul a fost denumit în această funcție, după ce fostul manager Vasile Rîmbu a fost suspendat pentru trei luni. Demisia acestuia va trebui să fie aprobată de Consiliul Județean Suceava.

Ieri, 1 aprilie, și-a dat demisia din funcția de director medical al Spitalui Județean Suceava și Doina Ganea Motan. Aceasta a fost numită director medical săptămâna trecută, după ce Mircea Macovei a fost și el suspendat din funcție. (NU RATA: IMAGINI APOCALIPTICE CU SUCEAVA ÎN A DOUA ZI DE CARANTINĂ TOTALĂ! CUM SE VEDE ORAȘUL DIN DRONĂ)