Cine e de fapt Mukinka Chibanga, câștigătorul ultimului sezon iUmor de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la asta

Publicat: 16/12/2019 | 08:59

Mukinka Chibanga este marele câștigător iUmor, publicul a adorat glumele sale despre România și l-au votat într-un număr foarte mare. Originar din Zambia, bărbatul a avut o copilărie fericită. Îndrăgostit de țara noastră, dar și de soția lui, româncă, care urmează să îi dăruiască un copil, Mukinka este extraordinar de fericit cu alegerea de a rămâne aici.

„Mi s-a spus întotdeauna că sunt amuzant, dar mai ales când am ajuns în România, prietenii mei îmi spuneau des că ar trebui să încerc să fac stand-up. De 4 ani mă tot gândeam dacă să încerc. Și până la urmă am încercat la o seară de comedie British din centrul vechi, unde am văzut că și românilor le plac glumele mele. După asta, un alt comediant de la Bristish night m-a invitat să merg la The Fool să încerc la un open mic. Restul e istorie.

Am avut o copilărie foarte frumoasă în Zambia, am amintiri foarte frumoase de acolo. Când ne-am mutat în Belgia a fost o schimbare foarte mare pentru mine din cauza diferențelor culturale. Belgienii erau foarte punctuali, mai reci și mai puțin prietenoși față de cum eram eu obișnuit în Zambia. Dar m-am adaptat foarte repede deoarece am văzut multe beneficii în felul lor de a fi și cultura lor, și am luat de la ei ce mi s-a potrivit mai bine. Ultima dată am fost în Zambia acum 7 ani.

Am venit în România din curiozitate, am vrut să experimentez o altă țară pentru câteva luni. Dar mi-a plăcut România așa de mult încât am tot amânat plecarea, apoi la un moment dat mi-am dat seama că aici mă simt cel mai mult acasă, așa că am rămas. După ce am decis că România e noua mea casă, am cunoscut-o și pe soția mea. Acum, după un an și jumătate de la nuntă, așteptăm și primul nostru copil.

În multe situații am fost singura persoană de culoare, și m-am folosit de umor să mă integrez și să îmi fac prieteni. Un moment a fost când am cunoscut-o pe soția mea, și prin faptul că am făcut-o sa râdă am convins-o să iasă cu mine în oraș”, a povestit câștigătorul iUmor, potrivit a1.ro.