Cine e de fapt Marcu Teodor, băiatul de 6 ani care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu, azi-noapte la Românii au Talent de la Pro TV

Publicat: 15/02/2020 | 09:07

Marcu Teodor are doar 6 ani și s-a prezentat pe scena emisiunii ”Românii au Talent” cu un număr care i-a impresionat pe jurați. Mai mult, Andi Moisescu – după ce Teodor a ridicat sala în picioare – i-a oferit acestuia mult râvnitul Golden Buzz.

Marcu Teodor a recitat poezia ”Somnoroase păsărele”, scrisă de Mihai Eminescu, însă nu aceasta afost mare surpriză. Băiețelul de numai 6 ani a efectuat, în același timp, și calcule japoneze, toți cei prezenți în sală fiind uimiți și încântați deopotrivă. Teodor a reușit să spună și prenumele celor mai mari compozitori ai lumii, iar prestația sa a fost aplaudată la scenă deschisă. Chiar înainte să-și încxeapă numărul, băiatul de 6 ani a mărturisit că jurații vor fi impresionați de ceea ce vor vedea, fără a-și ascunde emoțiile.

”Eu sunt din București, adică din Capitală. Cred că cei din juriu o să fie impresionați de mine. Emoțiile sunt aici, în burtă. Nu le folosesc aici, la Românii au Talent. Le las în burtă. Cunosc franceza, engleza și spaniola. Sunt un copil special pentru că m-am născut cu un semn în cap”, a spus Teodor înainte să intre pe scenă.

Marcu Teodor l-a impresionat pe Andi Moisescu și a primit un Golden Buzz

Mama lui Teodor a declarat că acesta știa deja alfabetul la un an și opt luni, iar curiozitatea sa este debordantă. Dorește să afle, să descopere, să vadă ”ceva nou”.

”Teodor a fost ghiduș de mic. Tot timpul vrea ceva în plus, să învețe ceva, să vadă ceva nou, să descopere.Știa deja alfabetul la un an și opt luni. Are o curiozitate debordantă”, a spus și mama copilului, potrivit dcnews.ro.