Cine e bărbatul care s-a făcut de râs în faţa lui Marcel Vela. Cum a putut să o comită un poliţist

Publicat: 31/07/2020 | 07:35

Un incident, care a amuzat pe toată lumea aflată la fața locului, a avut loc, miercuri, la un eveniment desfăşurat la Institutul de Studii pentru Ordine Publică din Bucureşti. Prezenți au fost ministrul de Interne, Marcel Vela, şi secretarul de stat Bogdan Despescu.

La prezentarea noilor achiziții, menite să îmbunătățească condițiile de muncă a polițiștilor și asigurarea serviciilor optime pentru protejarea siguranței cetățenilor a avut parte.

Citește și: Marcel Vela, amenințat cu moartea de un medic: ”Te voi ucide cu mâna mea!”

Vizil emoționat, imediat după primirea pistolului de la Marcel Vela, un poliţist a uitat să fixeze arma bine în toc şi iar aceasta a căzut, atrăgând atenţia tuturor. Inclusiv ministrul Marcel Vela a observat scena, urmărindu-l cu privirea câteva secunde bune pe nefericitul care s-a făcut de râs în faţa colegilor.

Marcel Vela: „Toți polițiștii vor fi dotați cu pistoale Beretta”

Ministerul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, miercuri, că toți polițiștii din România vor fi dotați cu celebrele pistoale italienești Beretta, „de ultimă generație”. Pistoalele sunt asamblate în România.

„Astăzi am avut un eveniment important pentru Poliţia Română, un moment, dacă pot să spun aşa, de răscruce în evoluţia activităţii Poliţiei Naţionale, în special a celei de Ordine Publică şi a Poliţiei Rutiere, pentru că iată, după mulţi zeci de ani, începând de astăzi, Poliţia Naţională se dotează cu armament nou.

Nu rata: Marcel Vela, declarații tranșante: „Nu trebuie să ne ocupăm tot timpul cu studiile altora”

Acest pas important spre normalitate este şi eficient, cu costuri foarte mici şi necesar, dar în mod esenţial este extrem de important pentru siguranţa poliţiştilor şi în acelaşi timp pentru o eficienţă şi o eficacitate a luptei lor împotriva infracţionalităţii.

Pistoalele sunt procurate la un preț foarte bun, spune Vela

Se dotează cu pistoale Beretta de ultimă generaţie, care sunt şi vor fi asamblate în România, la Romarm, la un preţ excelent, jumătate din preţul pieţei comerciale”, a declarat, miercuri, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Dotări noi pentru polițiști

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Miercuri, 29 iulie 2020