Cine e bărbatul care o face pe Lidia Buble să strige în gura mare:”Te iubesc!”

Publicat: 24/04/2021 | 17:31

Lidia Buble se află într-o perioadă din viața ei în care reușește să-și mențină zâmbetul pe buze și să se bucure de fiecare moment. Poate de aceea, artista nu se ferește să împărtășească cu fanii ei momentele de genul acesta. În urmă cu câteva ore, Lidia Buble și-a surprins urmăritorii cu câteva filmulețe alături de un bărbat misterior, pe care-l sărută cu patos. Dar asta nu e tot! Artista nu s-a ferit să-i facă declarații de iubire în văzul tuturor. 

Aflată în Madrid, Lidia Buble are parte de momente speciale alături de persoane importante din viața ei. Sora ei, prietenii cu care se distrează copios ori de câte ori pășește pe tărâm spaniol, dar și un bărbat misterios. Tânărul care se pare că o face fericită pe Lidia Buble este înalt, brunet și are o voce divină. Poate că asta a și făcut-o pe artistă să se simtă atrasă de el. Rămâne de văzut dacă Lidia Buble va confirma sau infirma relația cu bărbatul misterios, cert este că imaginile vorbesc de la sine.

 

CITEȘTE ȘI RĂZVAN SIMION A RUPT TĂCEREA. MOTIVUL PENTRU CARE S-A DESPĂRȚIT DE LIDIA BUBLE

Pentru cine a plecat Lidia Buble la Madrid

Emoționantă până peste cap, Lidia Buble a avut un scop foarte bine precis pentru care a mers în locul pe care-l consideră a doua casă. Cea care a făcut-o să plângă de fericire este sora ei, Dana, pe care nu a mai văzut-o de un an și jumătate.
„Am să mă întâlnesc cu o persoană pe care nu am mai văzut-o de un an și jumătate și după care sunt efectiv disperată și pe care aștept să o revăd. A venit momentul…. îmi vine să urlu de fericireeeee dar sunt în taxi și îl sperii pe omu ăsta”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

VEZI ȘI LIDIA BUBLE, SĂRUTATĂ CU PATOS DE UN BĂRBAT SEXY ÎNTR-UN SALON DE ÎNFRUMUSEȚARE: “E CEL MAI FRUMOS BĂRBAT DIN LUME” | VIDEO

Sursă foto:  instagram.com/lidiabuble/