Cine are noroc, are! Câte case deține, de fapt și de drept, Nicolae Guță

Publicat: 15/01/2020 | 09:40

Nicolae Guță, unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi nu va putea spune vreodată că a trăit sau a muncit degeaba. Și-a umplut conturile cu bani și pentru că banii nu aduc fericirea, dar o întrețin, Guță a știut exact în ce să investească!

Ne cântă și ne spune că „banii n-aduc fericirea, mai de preț este iubirea”, însă în viața reală, Nicolae Guță face fix invers. A învârtit femeile pe degete și s-a bucurat de atenția multor domnișoare, mult mai tinere decât el. Dar se pare că femeia care l-a făcut tată pentru a 11-a oară i-a pus capac, iar manelistul s-a oprit, pentru moment, din aventuri amoroase. Stați așa, căci și Cristina a știut în ce se bagă și, mai ales, a știut ce alege!

Câte case are Nicolae Guță, de fapt

Nicolae Guță nu este deloc un manelist sărac, ba din contră! Artistul se poate lăuda cu o avere estimată la 1,2 milioane de euro, potrivit datelor din anul 2017 și dacă vă gândeați că asta este tot, mai avem o bombă!

Celebrul manelist deține 3 vile în Petroşani, o casă în Dămăroaia și o altă casă în Popești Leordeni, dar și 2 apartamente în centrul Capitalei. Nicolae Guță mai are, de asemenea, 2 mașini de lux, dar și mai multe kilograme de aur.