Cine a înscris-o pe Andrada Precup la X Factor. Câștigătoarea concursului, declarații emoționante: „Eram puțin speriată”

Publicat: 23/12/2020 | 19:02

Andrada Precup este marea câștigătoare X Factor 2020. Concurenta lui Ștefan Bănică a impresionat publicul prin vocea și talentul său, dar și prin povestea ei de viață, astfel încât a reușit să obțină cel mai mare număr de voturi din partea celor de acasă.

Invitată la Star Matinal de la Antena Stars, câștigătoarea de la X Factor a povestit că experiența de la Antena 1 înseamnă enorm pentru ea, mai ales prin prisma faptului că a fost declarată învingătoare, în finală.

Mai mult, Andrada Precup a mărturisit că sora ei a fost cea care a înscris-o în competiție, iar ea a aflat de-abia după.

”Pentru mine X Factor a însemnat evoluție, emoție, zâmbete și mă bucur că am ajuns să fac parte din finaliști și chiar să-l câștig, pentru că mi-am dorit foarte mult să fac asta. Sora mea, la începutul anului, m-a înscris fără să știu. Și eu eram puțin speriată. Mă gândeam că „X Factor” e mult pentru mine. Am trecut preselecția. Este unul din oamenii care pentru mine contează foarte mult. Pe pământul ăsta a venit ca să mă ajute pe mine să evoluez. Le mulțumesc mult oamenilor care au stat lângă mine”, a declarat Andrada Precup la ”Star Matinal”.

Sora ei a susținut-o necondiționat

Mai mult, Andrada Precup a mai povestit la Antena Stars că sora ei a susținut-o în acest drum către muzică și s-a implicat cu orele de canto.

”De când eram mică, îmi plăcea să cânt și sora mea mergea la canto și la cor, așa că mă lua cu ea. Mi-am dat seama că e atât de frumos când simți emoția aia, iar de atunci toți m-au susținut și am ajuns până aici. Cred că așa a trebuit să se întâmple, ca să fiu omul de astăzi. Îmi doresc să evoluez mai mult și să scot un album și vreau să îmbin cât mai multe stiluri și ca publicul să mă iubească”, a mai adăugat marea câștigătoare.