Cine a ”furat-o” pe Loredana Groza de la PRO TV + ce contract i-a propus Antena 1?!

Publicat: 18/02/2020 | 23:17

Acesta este, fără discuție, ”transferul începutului de an” în televiziune. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cine a ”furat-o” pe Loredana Groza de la PRO TV și ce contract i-a propus Antena 1 ca jurat în emisiunea “Next Star”. Dan Negru este direct implicat. Atenție, urmează dezvăluiri în premieră națională.

Loredana Groza a bătut palma cu Antena 1 și urmează să facă parte, alături de Ștefan Bănică Jr., din juriul “Next Star”, emisiune prezentată de Dan Negru, cel supranumit “Regele audiențelor”. Vă prezentăm, în exclusivitate, și prima imagine cu cei trei “grei” împreună, precum și detalii de pe durata negocierilor care au existat între părți.

Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr. sunt doi artiști care nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare. Ambii, după tratative cu Antena 1, vor intra în juriul emisiunii “Next Star”, prezentată de Dan Negru. Cântăreața s-a despărțit, astfel, de Pro TV, unde în ultimii ani a fost una dintre vedetele postului și o prezență constantă la diverse show-uri de divertisment.

(VEZI AICI: LOVITURĂ DURĂ PENTRU LOREDANA GROZA! CLIPUL PROASPĂT LANSAT A FOST RESTRICȚIONAT)

Salariu inițial de 8.000 de euro!

Potrivit unor surse, Loredana Groza ar fi ajuns la negocieri și, totodată, în vizorul Antenei 1, grație Ruxandrei Ion, persoană cu greutate în cadrul postului de televiziune. Cântăreața ar fi purtat tratativele decisive cu Augusta Lazarov, directorul de program al mai multor show-uri difuzate de Antena 1, și cu Dan Negru, prezentatorul „Next Star”. Determinant ar fi fost cel din urmă, un adevărat profesionist în branșă.

De altfel, între Dan Negru și Loredana Groza există o relație aparte și o prietenie care durează de mai mulți ani. În primă fază, artista ar fi negociat o remunerație lunară de 8.000 de euro, dar suma nu este fixă. Asta deoarece vedeta ar urma să fie inclusă și în alte proiecte și nu este exclus să fie văzută inclusiv la emisiunea „Te cunosc de undeva”, tot în postura de jurat. Decisivă ar fi fost însă dorința Loredanei de a lucra alături de Dan Negru, pe care îl apreciază enorm. Putem spune, fără să exagerăm, că „Regele audiențelor” este cel care a „furat-o”, practic, pe blondină de la Pro TV.

(VEZI AICI: LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE DAN NEGRU ȘI SUPER-MODELUL CARE SE MĂRITĂ CU MOȘTENITORUL AVERII DE 2 MILIARDE €)

În urmă cu mai mulți ani, Loredana Groza a jucat rolul soției lui Dan Negru într-o parodie a emisiunii “Vrei să fii milionar”, iar la finalul emisiunii a cântat împreună cu “Mondenii” piesa “Lumea ta”.

Cuplu cu Ștefan Bănică Jr.

Loredana Groza va reveni, astfel, pe micul ecran după ani buni în care a ocupat scaunul de jurat la “Vocea României”, de unde a fost înlocuită în urmă cu doar câteva luni. Pentru o perioadă s-a concentrat asupra carierei muzicale, dar, recent, a ales să vină lângă Dan Negru, la “Next Star”, emisiune care ar urma să spargă toate audiențele pe Antena 1.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat și în posesia primei fotografii cu Dan Negru, Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr. împreună, pe care v-o prezintă în exclusivitate. Semn clar că cei trei au început, deja, treaba. Toți sunt cu zâmbetul pe buze și ard de nerăbdare să facă spectacol, alături de concurenți, la “Next Star”, show care va putea fi vizionat pe Antena 1.

Dan Negru, alături de cei doi jurați de la „Next Star”, Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr.

Dacă Loredana Groza reprezintă o noutate pentru Antena 1, prezența lui Ștefan Bănică Jr. în cadrul emisiunii nu trebuie, sub nicio formă, să surprindă. Celebrul artist a avut, de-a lungul ultimilor ani, rolul de jurat la “X Factor”. Cei doi, împreună cu Dan Negru, promit să formeze o echipă imbatabilă, care va aduce audiențe-record.

(VEZI AICI: ȘTEFAN BĂNICĂ JR., BODYGUARDUL PERFECT PENTRU SOȚIE)

Lovitură dură pentru Pro TV

Dan Negru e un adevărat ”făcător” de emisiuni, primind aplauze la scenă deschisă de fiecare dată. Are carismă și o prezență scenică apreciată la justa valoare, plus că se poate lăuda și cu Revelioane de pomină – unde apar măști sub care se ascund vedete -, acolo unde deține o supremație pe care nu o poate ataca nimeni.

Pe de altă parte, Pro TV a anunțat, potrivit paginademedia.ro, o nouă emisiune – ”Masked Singer”. Ceea ce ne-a dus, imediat, cu gândul la emisiunea cu măști prezentată de Dan Negru. Pro TV a cumpărat respectivul format, iar emisiunea muzicală cu măști va fi difuzată pe post începând cu acest an.

(CITEȘTE ȘI: DAN NEGRU, ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA PRO TV, DUPĂ CE I-A „FURAT” EMISIUNEA DE LA ANTENA 1: „CU PENELE ALTUIA TE POȚI…”)

Potrivit sursei citate mai sus, identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ascunsă până în momentul în care masca părăsește competiția. Emisiunea va beneficia și de jurați – un „grup de detectivi”, conform prezentării făcute de Pro TV -, iar aceștia vor încerca, evident, să ghicească vedeta care se ascunde sub masca respectivă.

Pro TV ar fi “furat”, astfel, emisiunea lui Dan Negru de la Antena 1, dar, la rândul lui, “Regele audiențelor” a adus-o pe Loredana Groza – care, în ultimii ani, a făcut istorie la postul patronat odinioară de Adrian Sârbu – ca jurat la “Next Star”.

Dan Negru, “regele audiențelor”!

Născut pe 23 februarie 1971 la Timișoara, Dan Negru este un prezentator român, celebru pentru succesul show-urilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune. A fost inclus în “Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 20 ani consecutiv Revelioane televizate, fiind lider de audiență, conform studiilor oficiale. Show-urile sale au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor încât “Fac Revelionul cu Negru” a devenit o exprimare clasică pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.

(NU RATA: FUSTIȚELE LE-AU JUCAT FESTE ȘI LI S-A VĂZUT TOT! ATENȚIE, IMAGINI NECENZURATE!)

Și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1991, apoi a activat la TVR din 1994 și din 2000 la Antenă. Este cunoscut pentru show-uri TV care au stabilit recorduri de audiență atât în România, cât și în Republica Moldova: Next Star, Ghicește vârsta (Guess my age), Te pui cu Blondele (Beat the Blondes), Vrei să fii milionar (Who wants to be a millionaire), Batem Palma (Let’s make a deal), Ciao Darwin, Fabrica de staruri (Star Factory), Da sau Nu (Deal or not Deal), Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2018, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez (Jeux sans Frontieres) sau Echipa Fantastică.

Din 2010 este moderator TV și în Republica Moldova la televiziunea Prime, cu emisiunile: “Vrei să fii milionar?”, “Da sau Nu?”, “Fabrica de staruri”, “Roata Norocului”. În 2010 a lansat la editura Corint cartea “Amintiri în alb-negru” cu o prefață semnată de Mihaela Rădulescu și ilustrată de caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)