Cine a fost primul soț al Andreei Marin și de ce s-a ajuns la divorț. S-au despărțit după numai 3 ani de mariaj: „A fost aproape distrusă”

Publicat: 13/04/2021 | 10:17

Andreea Marin se bucură în prezent de o relație frumoasă alături de Adrian Brâncoveanu, însă în viața ei au existat episoade neplăcute legate de partenerii care i-au călcat pragul sufletului. Puțini sunt cei care știu cine a fost primul soț al vedetei și de ce au ajuns cei doi la despărțire, după numai 3 ani de mariaj.

Andreea Marin a fost căsătorită vreme de 3 ani cu Cristian Georghiță, cel alături de care a trăit momente frumoase și căruia a ajuns să-i poarte un respect deosebit inclusiv după separare.

Acum ceva timp, cu sufletul deschis, Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o mai are cu primul său soț, dar și despre ce a însemnat acesta, în viața ei.

„Pentru primul soț (n.r.: Cristian Gheorghiță) am un respect special. Oamenii sunt așa cum sunt. Fiecare are modul lui de a privi viața și de a o trăi. Dar, să ne înțelegem foarte bine, tot ce contează azi pentru mine este relația prezentă, copilul meu. Trecutul are relevanță doar pentru că a lăsat niște lecții de viață. Dar nu trăiesc deloc cu gândul la trecut. Sfătuiesc pe toată lumea să-și vadă de viitor. Cel mai important bărbat din viața mea este cel care este acum lângă mine.

Azi sunt un om matur. Poate că în trecut, tocmai din această lipsă de matruitate și din cauza faptului că am muncit foarte mult și m-am dedicat foarte mult carierei… poate nu am fost nici eu destul de pregătită pentru o relație de lungă durată”, a dezvăluit prezentatoarea în cadrul emisiunii “Mădălin Ionescu Show”.

„Unul din cele mai dificile momente din viață ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubita. Ce a ajutat-o să depășească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viață”, mărturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată a Zânei Surprizelor’ pentru Wowbiz.ro.

Andreea Marin consideră mariajul cu Tuncay o greșeală

Tot în cadrul emisiunii lui Mădălin Ionescu, Andreea Marin a povestit că mariajul cu Tuncay a fost o adevărată greșeală și preferă să nu deschidă acest subiect.

“A treia căsătorie? S-o uităm! A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit! Sunt un om cu capul pe umeri, nu mi-aș distruge viața doar din spirit de răzbunare față de cineva care pentru mine, la momentul acela nu mai conta. Pentru că eu am decis să nu mai fiu în acea relație (cu Bănică Jr, n.r.). Deci, despre ce vorbim? N-am de ce să trăiesc în trecut. Eu, când am spus punct, e punct! Simplu!”, a declarat vedeta.

Sursă foto: Facebook