Cine a fost prima mare iubire a Andreei Bălan? NU este nici Keo, nici George Burcea! Bărbatul și-a întemeiat o familie după despărțirea de cântăreață

Publicat: 08/03/2020 | 13:17

Una dintre primele mari iubiri ale Andreei Bălan a fost Teo Păcurar, un tânăr ardelean cu care vedeta a avut o relație serioasă la începutul anilor 2000 și care i-a devenit și logodnic. Cei doi s-au despărțit însă, pentru că artista nu se simțea pregătită să-și întemeieze o familie. Ca ”răzbunare”, bărbatul s-a căsătorit la  scurtă perioadă după ruptura dintre cei doi.  

La 20 de ani, mai exact în anul 2004, Andreea Bălan s-a mutat din casa părinților, din Ploiești la București. Atunci ea l-a cunoscut pe compozitorul Teo Păcurar și au avut o relație frumoasă până în anul 2006. Potrivit informațiilor apărute în presă, Teo Păcurar a fost primul bărbat din viața Andreei Bălan.

Cei doi s-au logodit în anul 2005, însă un an mai târziu Andreea Bălan și Teo Păcurar s-au despărțit. Motivul ar fi fost că bărbatul își dorea ca vedeta să se mute cu el la Bistrița, acolo unde locuiau părinții lui. Însă, Andreea a preferat să se axeze pe carieră.

În prezent, Teo Păcurar are o familie fericită, o soție și două fetițe sănătoase (VEDEȚI FOTO ÎN GALERIE). Bărbatul locuiește, de altfel, în Bistrița, acolo unde și profesează ca manager în Resurse Umane.