Cine a fost marea iubire a lui Tavi Clonda înainte de Gabriela Cristea? A fost cea mai lungă relație a lui

Publicat: 15/04/2020 | 12:16

De mai bine de șapte ani, Gabriela Cristea i Tavi Clonda formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Nimeni nu știe însă că faimosul cântăreț a avut o altă mare iubire de lungă durată înainte de celebra prezentatoare.

Cântărețul Tavi Clonda a devenit celebru în ruma relației lui cu prezentatoarea Gabriela Cristea. Cei doi s-au cunscut pe platourile de filmare ale emisiunii ”Te vreau lângă mine” de la Kanal D, pe vremea când bruneta era modertor, iar soțul acesteia întreținea atmosfera cu orchestra muzicală. La începutul relației nimeni nu a crezut că relația acestora va rezista, dat fiind faptul că amândoi ieșiseră din relații lungi și zbuciumate.

Tavi Clonda a fost mereu implicat în relații serioase, care au durat ceva timp. Cântărețul s-a iubit înainte de Gabriela Cristea timp de şapte ani cu colega sa de breaslă cântăreaţa Adriana Vlad, apoi patru ani i-a fost fidel Valentinei Dincă, o blondă sexoasă care lucrează la o agenţie de turism din Bucureşti.

Adriana Vlad, fosta iubită a lui Tavi Clonda

CITEȘTE ȘI: Soția lui Sonny Flame reacționează după ce s-a speculat că artistul are o relație cu Elena Ionescu la Survivor România: ”M-am scârbit!”

Tavi Clonda și fost iubită, Valentina Dincă

S-a zvonit chiar că Tavi ar fi părăsit-o pe aceasta din urmă pentru a se cupla cu Gabriela Cristea. Mai mult, s-a spus chiar că fosta sa iubită ar fi fost însărcinată. Cântărețul a negat însă zvonurile. „Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte ok. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela. Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu e însărcinată. Nu am fost cu amândouă în acelaşi timp. Nu aş face asta”, declarat Tavi.

Unul dintre cele mai stabile cupluri de vedete

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în prezent unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Relația dintre cei doi decurge din ce în ce mai frumos, mai ales că au deja împreună două fetițe. Desigur, ca în orice casă, există discuții și mici neînțelegeri rareori.

CITEȘTE ȘI: Ireal! Cum a ieșit Loredana Chivu din casă și ce a făcut, în plină pandemie

„Eu sunt un soţ şi un tată responsabil, dar câteodată mă ia Gabi din somn şi mă ceartă. Zice „iubire, nu i-ai dat siropelul fetiţei, ai uitat să faci aia şi cealaltă’. Eu sunt somnoros şi mai vreau să dorm, iar ea vorbeşte lângă mine. Evident că Gabi are dreptate, dar ştiţi cum e, se mai enervează omul. Eu bodogăn puţin şi îmi trece”, a recunoscut Tavi Clonda.