Cine a câştigat X Factor, sezonul 9? Surpriză de proporţii la Antena 1

Publicat: 18/12/2020 | 18:33

În scurt timp, va fi ales câștigătorul X Factor 2020. Sezonul 9 al emisiunii a adus în vizorul telespectatorilor patru finaliști. Adrian Petrache, Andrada Precup, Sonia Mosca și grupul Super 4.

Cei patru finaliști vor pregăti nu numai o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor, iar alta cu un invitat special, cu experiență în domeniul muzical.

Jurații Ștefan Bănică Jr, Loredana Groza, Delia Matache și Florin Ristei și-au ales fiecare câte un concurent alături pe care îl văd castigator în marea finală X Factor 2020, emisiune care începe la Antena 1, de la ora 20.00.

Finala X Factor 2020, plină de surprize

Loredana Groza este mentorul lui Adrian Petrache și va cânta alături de Loredana Groza. Mai mult, acesta va cânta pentru prima dată alături de unchiul său, Florin Salam.

„Am emoții de parcă m-am apucat acum de cântat! Mai ales că e vorba despre Adrian, probabil aș fi avut emoții mai mici pentru mine. E norocos că a ajuns până aici!”, a spus Florin Salam.

Super 4, trupa lui Florin Ristei, va cânta alături de Raluka.

„M-am bucurat foarte mult de propunerea aceasta, băieții sunt foarte, foarte talentați, eu îi ascultasem și m-a emoționat momentul lor din audiții. Despre asta e muzica, despre emoție. I-am cunoscut la repetiții și inițial mi s-au părut puțin timizi, dar în momentul în care am început să cântăm s-a dezlănțuit totul. Abia aștept momentul din marea finală, se va dezlănțui tot talentul!”, a spus Raluka.

CITEȘTE ȘI: Loredana Groza și Ștefan Bănică, ipostaze tandre la X Factor! Ce gest controversat au făcut cei doi, în văzul tuturor

Delia are o concurentă cu o voce senzațională, Sonia Mosca, care are toate șansele să câștige X Factor 2020. Ea va cânta alături de Monica Anghel.

„Eu am văzut-o pe Sonia prima dată întâmplător, pe Facebook, și m-a lăsat fără cuvinte. Am ales eu o piesă pe care să o cântăm împreună, una care nu s-a făcut până acum în duel de către două femei și sunt convinsă că o să iasă un moment extraordinar de frumos și de emoționant”, a spus Monica Anghel.

Ștefan Bănică merge în finală cu Andrada Precup, tânăra cu voce extraordinară. Aceasta va cânta alături de Damian Drăghici și Adrian Daminescu.

„Ștefan Bănică s-a gândit la mine și bine a făcut, pentru că am cunoscut-o pe Andrada și a ajuns foarte repede la sufletul meu, iar colaborarea noastră este una foarte frumoasă. Are emoții, dar eu am sfătuit-o să le ia pe toate și să le canalizeze în piesă, ca niște emoții personale, constructive și sigur va fi foarte bine”, a declarat Adrian Daminescu.