Cine a câștigat iUmor? Concurentul s-a dat de gol 

Publicat: 20/12/2020 | 22:49

 

iUmor își desemnează în această seară marele câștigător. Cel sau cea care va impresiona juriul va pleca acasă cu 20.000 de euro. 

Până se va anunța câștigătorul în mod oficial, în mediul online se știe cine va fi câștigătorul de anul acesta de la iUmor. Deși bătălia se va da între 12 concurenți, se pare că în acest moment există favoriți, dar și un câștigător, despre care s-a aflat pe TikTok.

Elena Voineag, Georgiana Lupu, Gabriela Porumbacu, Petre Dănuț Irinel, Alin Georgescu, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Mihai Tasici, Ștefan Nistor, Iasmina Negrea, Biba Struja și Andrei Ungureanu sunt cei care vor încerca să impresioneze juriul în această seară.

VEZI ȘI: „GEORGIANA LUPU, UNA DINTRE CONCURENTELE FAVORITE DE LA IUMOR, S-A NĂSCUT ÎN ÎNCHISOARE. TÂNĂRA DE 23 DE ANI A AVUT O COPILĂRIE GREA

Cine a câștigat show-ul conform internauților?

Una dintre concurente, mai exact Iasmina Negrea ar fi făcut un live pe TikTok și ar fi dezvăluit identitatea câștigătorului. Astfel, pe pagina emisiunii de la Antena 1 a apărut un comentariu în care unul dintre fanii iUmor suține că Iasmina le-a dezvăluit că ”Omul cu Tourette” a câștigat marele premiu.

”Ne-a spus Iasmina că o să câștige Andrei, pe un live pe TikTok”, a scris aceasta, chiar pe contul oficial al show-ului.

Rămâne de văzut dacă ceea ce susțin fanii emisiunii pe internet va deveni realitate, sau altul va fi adevărul. Până una alta, telespectatorii vor putea afla numele marelui câștigător în seara aceasta.

Cine este ”Omul cu Tourette”?

Andrei Ungureanu, zis și ”Omul cu Tourette” a reușit prin sinceritate și umor să impresioneze juriul. Astfel, Andrei Ungureanu a fost trimis direct în finală, în urma voturilor primite de la telespectatori prin aplicația iUmor. Concurentul iUmor a fost diagnosticat încă de la o vârstă fragedă cu sindromul Tourette, dar încearcă să vadă partea bună a lucrurilor.

” De la vârsta de 6 ani am sindromul Tourette dar diagnosticat în 2010, oficial. Dar eu știam de atunci. (…) La Tourette există o stare de remisie și una de agravare. Sunt lucruri care îmi declanșează ticurile: pot să fie cuvinte, obiecte pe care le văd, dar trebuie să fie ceva ieșit din comun. 4% din persoanele cu Tourette mai și spun lucruri vulgare. Și eu fac parte din această categorie. Când ies în public, e nebunie. Majoritatea oamenilor se întorc după mine, nimeni nu se așteaptă să mă duc în fața lui și să zic ”b…” sau ”f…”. Orice. Mama mă imită câteodată, facem amândoi”, a declarat Andrei Ungureanu

CITEȘTE ȘI: ” IRINEL COLUMBEANU A AJUNS LA IUMOR! CHELOO, BENDEAC ȘI DELIA AU RĂMAS MASCĂ! CUM CUCEREA FEMEILE: ”A VRUT SĂ-MI FIE MAMĂ!