Cine a câștigat, de fapt, sezonul 9 Vocea României – Live Update

Publicat: 20/12/2019 | 18:30

Finala emisiunii Vocea României de pe Pro TV, sezonul 9, este așteptată de telespectatori cu sufletul la gură. Cei patru finaliști Dragoș Moldovan, din echipa Tudor, îl va avea alături pe Tiberiu Albu, unul dintre câștigătorii Vocea României, Andi Țolea, din echipa Smiley, va cânta alături de interpreta Jo, Jasmina Răsădean, din echipa Irinei, va urca pe scenă cu Liviu Teodorescu, fost participant Vocea, iar Elena Bozian, din echipa Horia, o avea alături pe actrița Oana Sârbu.

(Citește și: Scandal la Pro TV! Smiley a umilit-o pe Irina Rimes. Ce a zis despre ea, în direct la Vocea României)

Câte ediții au câștigate jurații de la Vocea României

Concurenții s-au pregătit intens toată săptămâna, pentru a-i convinge pe cei de acasă că merită votul lor, pentru a câștiga titlul de Vocea României, dar și marele premiu de 100.000 de euro.

Citește și: Prima reacție a lui Adrian Minune după ce fiica lui a fost eliminată de la Vocea României! Ce a spus despre PRO TV si despre jurați

Până acum, Smiley și Tudor Chirilă conduc în topul câștigătorilor Vocea României. Concurenți din echipa lui Smiley au câștigat 3 sezoane: pe primul, din 2011, și sezoanele 7 și 8 (2017 și 2018). Tudor Chirilă și echipa lui și-au adjudecat tot 3 trofee, în sezoanele 4, 5 și 6 (2014, 2015 și 2016). Iar Horia Brenciu a câștigat cu concurenții săi sezoanele 2 și 3 (2012, 2013). După aceste performanțe, în 2014, a plecat la concurență (Antena 1, X Factor), de unde a făcut cale întoarsă anul acesta.  Iar Irina Rimes ar avea cele mai slabe șanse.

Cum se votează în finala Vocea României 2019

În marea finală, decizia stă numai în mâinile publicului, care își poate vota concurentul favorit prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un singur vot. Românii își pot vota preferații doar după ce Pavel Bartoș va spune START VOT!  (Citește și: Pro TV a luat decizia! Tudor Chirilă, dat afară de la Vocea României?)

Premieră absolută în finala Vocea României

Fiecare dintre momentele individuale ale celor patru finaliști: Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian, le vor oferi celor de acasă un mix unic de elemente virtuale și elemente desprinse din cotidian care îi vor purta într-o realitate augmentată. (Vezi AICI ce este realitatea augumentată)

Pentru prima dată într-o finală live de Vocea României o să folosim «augmented reality». Mai exact, o să combinăm modele 3D și animații, totul suprapus live cu ajutorul VIZRT peste scena în care vor cânta cele mai bune voci din acest an. Tot procesul a fost foarte interesant și sperăm ca telespectatorii să se bucure de ceva cu totul neașteptat. Trebuie spus că spectacolul este construit special pentru cei de acasa și doar ei o să vadă acest show unic.”, declară Vasile Alboiu, directorul de Creație al PRO TV.