Cine a câştigat Chefi la cuţite, sezonul 8. Surpriză uriaşă la Antena 1

Publicat: 16/12/2020 | 19:10

 

Mai sunt doar câteva ore până ce „Chefi la cuțite ”  își va anunța marele câștigător. Care dintre cei trei semifinaliști va lua premiul în valoare de 30.000 de euro? Roxana Blenche, Ionuț Belei sau Maria Șandru? 

După luni întregi de competiție, fanii emisiunii „Chefi la cuțite ” vor afla numele marelui câștigător. Cel sau cea care va intra în posesia premiului în valoare de 30.000 de euro. Roxana Blenche a fost prima persoană căreia Gina Pistol i-a spus că va merge în finala sezonului 8. Umătorul pe listă a fost Ionuț Belei, însă surpriza a venit la final. Doi concurenți au fost la egalitate de punct, astfel pentru prima dată în istoria emisiunii, unul dintre chefi a trebuit să aleagă. De data acesta, alegerea i-a aparținut lui Chef Florin Dumitrescu. După ce a analizat evoluția concurenților Maria Șandru și Paul Maxim, Chef Dumitrescu a ales-o pe Maria Șandru.

Astăzi are loc marea finală „Chefi la cuțite”

În această seară, la ora 20:30 are loc confruntarea finală între Roxana Blenche, Ionuț Belei sau Maria Șandru. Publicul și-a ales deja preferatul. Fanii sunt de părere că Roxana Blenche, concurenta din echipa lui Chef Florin Dumitrescu, este marea câștigătoare din acestă seară. Totul a pornit de la niște fotografii pe care Roxana le-a postat pe contul de Instagram. În imagini, concurenta echipei tunicilor cu bulinuțe apare cu fața acoperit în foițe de aur, iar fanii au crezut că ea este câștigătoarea emisiunii.

„După pozele pe care le postezi cu aur, îmi dă impresia că tu ai câștigat acest sezon”, „Am făcut pariu cu prietenii mei ca tu câștigi sezonul. Baftă, ajută-mă să câștig”, „Meriți să câștigi”, sunt doar câteva dintre comentariile stârnite de fotografii.

Așadar, numele marelui câștigător al sezonului 8,  ” Chefi la cuțite”  va fi dezvăluit astă-seară, la ora 20:30.

VEZI ȘI: „CRISTIAN BOCA, DĂRMAT DUPĂ ELIMINAREA DE LA CHEFI LA CUȚITE: ”DACĂ AȘ SPUNE CĂ NU M-A AFECTAT SEMIFINALA AR FI O MARE MINCIUNĂ”