Cine a câştigat Asia Express 2020? Toată lumea se aştepta la Carmen şi Alina, însă adevăraţii câştigători sunt…

Publicat: 10/04/2020 | 17:49

Cel mai urmărit show de televiziune, Asia Express, se apropie cu pași repezi de final, iar fanii emisiunii ard de nerăbdare să afle câștigătorii premiului de 30.000 de euro. Mai sunt două etape până la marea finală a competiției.

Cele patru echipe rămase, formate din Speak-Ștefania, Fodor-Bontea, Adda-Cătălin și Abagiu-Radu au intrat oficial în semifinalele consursului Asia Express, după ce la ultima etapă difuzată, blondele, Grebenișan-Ceușan, au părăsit competiția.

Concurenții rămași vor mai avea de înfruntat încă două etape până vor încheia celebrul Drum al Comorilor. Nerăbdarea, emoția și susținerea fanilor este din ce în ce mai aprigă cu cât competiția se apropie de final. Astfel că se fac tot felul de supoziții în privința marilor câștigători.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan, schimbare radicală de comportament față de George Burcea: „Sentimentele se schimbă…”

Surse au declarat pentru impact.ro că cei care au câștigat premiul de 30.000 de euro sunt nimeni alții decât Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Însă, de-a lungul timpului, și în celelalte sezoane au existat zvonuri și s-au anticipat așa ziși câștigători care nu coincis cu adevărul.

Blondele erau văzute câștigătoare

În ultima etapă difuzată în această săptămână, îndrăgitele blonde, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au părăsit competiția Asia Express după ce au ajuns ultimele în cursa pentru Ultima Șansă.

CITEȘTE ȘI: Andi Moisescu lucrează și câte 21 de ore pe zi pentru Pro TV! Noi dezvăluiri despre live-urile de la “Românii au talent”

În urmă cu câteva săptămânii, însă, fanii emisiunii erau de părere că acestea vor fi marile câștgătoare ale premiului de 30.000 de euro, datorită unor fotografii din insula Maldive, postate de vloggerițe pe rețelele de socializare.

“Bă, voi ați câștigat «Asia Express» cumva? Așa sper” este comentariu pe care l-a lăsat Alex, unul dintre urmăritorii celebrei Carmen Grebenișan.

CITEȘTE ȘI: Boala periculoasă de care suferă Mihai Bendeac. Izolarea la domiciliu, neindicată pentru artist

Salariile vedelor la Asia Express

Se vehiculează că cea mai vbine plătită vedetă de la Asia Express este prezentatoarea Gina Pistol. Aceasta încasează un onorariu de 15.000 euro/sezon. Dintre concurenți, cel mai mare onorariu l-ar avea Sorin Bontea, 1000 euro pe etapă, care dureză aproximativ patru zile. Același onorariu l-ar fi încasat și Alex Velea, însă acestea a fost al doilea concurent care a părăsit competiția.