Cine a câștigat Asia Express 2020! Răspunsul oferit de o concurentă a emisiunii de la Antena 1, după ce a fost întrebată despre premiu

Publicat: 08/03/2020 | 11:23
A trecut ceva timp de la debutul sezonului trei al emisiunii “Asia Express – Drumul Comorilor” și telespectatorii, dar nu numai se întreabă cine a reușit să plece acasă cu premiul cel mare! Și asta pentru că deja se văd echipele care cooperează cel mai bine și au strategii înțelepte, dar și cele care par că vor ceda în fața provocărilor și a probelor dificile. Recent, una dintre concurentele show-ului de la Antena 1 a oferit un răspuns după ce a fost întrebată de un internaut dacă echipa sa a câștigat cei 30.000 de euro.

Citește și: Tensiuni incredibile la Asia Express! Lia Bugnar, atac dur la adresa Addei: “Dacă îmi zice cineva la ce o pot folosi”

Răspunsul oferit de o Carmen Grebenişan, după ce a fost întrebată despre premiul de la “Asia Express”

Aflată în vacanță în Maldive, Carmen Grebenişan a urcat o poză în care apare într-un costum de baie sexy și provocator. În timp ce mulți dintre internauți au complimentat-o, unul dintre fani a întrebat-o dacă ea și Alina Ceușan au pus mâna pe marele premiu de la “Asia Express” 2020.

“Bă, voi ați câștigat «Asia Express» cumva? Așa sper” este comentariu pe care l-a lăsat Alex, unul dintre urmăritorii celebrei bloggerițe. Oficial, filmările competiției-fenomen de la Antena 1 s-au încheiat, iar numele echipei câștigătoare se știe deja. Totuși, păstrarea acestui secret până când va fi difuzată finala emisiunii este stipulată în contractul semnat de toți concurenții de la “Asia Express”. Astfel, Carmen Grebenişan i-a oferit bărbatului un răspuns evaziv, după cum puteți observa în imaginea de mai jos.
Carmen Grebenişan a fost întrebată dacă a câștigat “Asia Express” 2020 alături de prietena ei cea mai bună, Alina Ceușan © Instagram
Carmen Grebenişan a fost întrebată dacă a câștigat “Asia Express” 2020 alături de prietena ei cea mai bună, Alina Ceușan © Instagram

Care este relația dintre Adda și Carmen Grebenişan

Invitată în platoul de la “Răi da’ buni” alături de Oase, Carmen Grebenișan a vorbit despre motivul pentru care a ales să îi trimită pe Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, în cursa pentru ultima șansă în timpul competiției de la Antena 1. De asemenea, artista a intervenit prin telefon și a făcut primele declarații despre acest subiect.

“Nu pot să zic că-mi pare rău pentru alegerea făcută, cred că era una corectă, adică echilibrată chiar din punctul ăla de vedere pe care l-am explicat. Erau două echipe de bărbaţi, acolo, la ultima şansă şi ea era singura echipă care nu a intrat la ultima şansă niciodată şi avea şi un bărbat în componenţă. M-a sunat mama și m-a certat cum am putut să fac așa ceva, că am trădat-o pe Adda din Târgul Mureș”, a declarat Carmen Grebenișan în cadrul emisiunii moderată de Mihai Morar la Antena Stars.
În timpul declarațiilor, cântăreața a mărturisit că a fost ceva de moment și că, în prezent, are o relație bună cu Alina Ceușan și Carmen Greșenișan. Și asta pentru că acel conflict dintre cele două echipe a rămas în Filipine și nu au ținut deloc supărarea.
“Nu, în niciun caz. Sunt foarte bine. Pe moment te superi, dar după aia am înţeles, este un concurs. Viaţa de aici nu are nicio legătură cu ce s-a întâmplat în Asia Express. A fost o reacţie la cald, firească cumva şi aia e, mergem înainte”, a mărturisit Adda când a intrat în direct prin telefon.