Cine a ajutat-o pe Carmen de la Sălciua să treacă peste despărțirea de Culiță Sterp

Publicat: 04/03/2020 | 17:08

Cine a ajutat-o pe Carmen de la Sălciua să treacă peste despărțirea de Culiță Sterp. Artista a dezvăluit totul!

După mai multe despărțiri și împăcări, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au spus din nou ”Adio!”. De această dată, se pare însă că despărțirea este definitivă. După ruptură, Culiță Sterp nu a vrut să mai aibă de-a face cu fosta lui soție așa că i-a dat unfollow pe Instagram.

Carmen, însă, nu-i poartă ranchiună fostului soț pe care îl respectă în continuare.  Artista este o femeie credincioasă și a mărturisit că Dumnezeu este cel care a ajutat-o să treacă peste toate greutățile, inclusiv despărțirea de Culiță Sterp.

„Oboseala psihică şi fizică nu se vindecă prin oameni… pentru că dacă le ai pe amândouă… oamenii sunt neputincioşi! Te ajută Dumnezeu! Atât! Rugăciunea şi faptele tale bune! Chiar şi atunci când eşti cel mai rău… gândeşte-te că se poate şi mai rău…”, a scris Carmen de la Sălciua pe instagram.

Un fan a vrut să știe dacă artista s-a împăcat cu fostul ei iubit, Cosmin Isăilă. Carmen de la Sălciua i-a răspuns acestuia ca să nu mai lase loc de interpretări. (CITEȘTE ȘI:Culiță Sterp a dat-o uitării complet pe Carmen de la Sălciua! Cântărețul se afișează deja cu o altă femeie!)

”Nu. Nu este adevărat. Am un respect față de familia lui, față de el, dar drumurile noastre s-au separat. Răspund la aceste întrebări pentru că majoritatea sunt despre viața mea personală și aș vrea să clarific”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.