Cinci vedete vs. Oana Zăvoranu. Ce i-au cerut “influencerițele” în instanță actriței din „Sacrificiul”

Publicat: 28/12/2020 | 23:25

Influencerițele au luat atitudine și i-au declarat ”război” Oanei Zăvoranu! Pe final de an, vedeta s-a ales cu nici mai mult, nici mai puțin de cinci procese. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de controversa dintre „Zăvo” și cinci dintre cele mai cunoscute persoane publice din România.

Ce ar fi cerut vedetele în instanță

După ce au fost în mod repetat „luate în vizor” de Oana Zăvoranu, influencerițele au luat atitudine și i-au declarat ”război” actriței. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A,  Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan, dar și Adelina Pestrițu s-au adresat instanței de judecată. Astfel, la finalul anului 2020, soția lui Alex Ashraf s-a pricopsit cu cinci procese.

Fiecare din cele cinci vedete a înregistrat câte o acțiune la Judecătoria Sectorului 1 din București, care are ca obiect ordonanță președințială. Iar în dreptul ”pârâtului” figurează numele Oanei Zăvoranu. Din câte se pare, Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan și Adelina Pestrițu doresc ca instanța de judecată să îi interzică actriței din serialul „Sacrificiul” să mai folosească, în public, numele lor.

Războiul dintre Oana Zăvoranu și influencerițe se anunță unul de durată, iar CANCAN.RO promite să vă țină la curent cu toate noutățile din acest caz. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU, ATAC DUR LA ADRESA LUI DORIAN POPA: “MOCANGISTUL ȘEF”)

Influencerițele contraatacă în disputa cu Oana Zăvoranu

Afirmații fulminante la adresa Oanei Roman

Oana Zăvoranu a „luat-o la țintă” pe Oana Roman după ce a aflat de despărțirea de soțul său, Marius Elisei. Actrița a “taxat-o” pe fiica fostului premier Petre Roman și pentru că a acceptat să meargă într-o emisiune TV ca să vorbească despre divorțul lui Pepe de Raluca.(NU RATA: OANA ZĂVORANU REVINE ÎN LUMINA REFLECTOARELOR. VEDETA ȘI-A LANSAT EMISIUNE PE YOUTUBE)

Oana Zăvoranu a criticat-o pe fiica fostului prim-ministru și pentru reclamele pe care le face la diferite produse și servicii. “Ce faci? Iar mocăngești un loc să mai îți etalezi trupul de «zeiță»?” – este doar unul dintre mesajele dure. Într-o altă postare, extravaganta vedetă a făcut o „glumă”în legătură cu hainele pe care le promova Oana Roman pentru magazinul online care îi aparține în acte soțului ei, Marius Elisei“Gata, ai renunțat la «minunățiile» din Dragon? Ce, chinezii n-au mai rezistat la «influencereala» ta?”.

Oana Zăvoranu le-a luat la țintă pe „influencere” și s-a ales cu cinci procese

„Nimic nu e real, ci artificial”

„Nu e nimic de plăcut, falsitate, ipocrizie, minciună și cai verzi pe pereți. Tu crezi ceva din ce zice? Te-a convins să cumperi ceva? Dacă da, ți-a plăcut că ai fost îndemnată să iei?…Răspuns: NU! Pentru că nimic nu e real, ci artificial. Deschideți ochii odată cu influencereala asta obosită… Ce e aia?

Nu vedeți că nici nu știe să vorbească? V-a mințit când și-a tăiat nasul că a căzut cu rolele?.. Serios?… Nu, avea o bârnă cât casa, năsoasa și exemplele pot continua că eu le știu mai bine”, spunea Oana Zăvoranu, în urmă cu câteva săptămâni, referindu-se la Adelina Pestrițu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.